Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šestnáctiměsíční dítě se popálilo horkým olejem

ilustrační foto
ilustrační foto  (Autor: David Malík)
Autor: ČTK, šim - 
23. října 2009
18:41

Šestnáctiměsíční chlapec se v pátek odpoledne v obci poblíž Chocerad na Benešovsku popálil horkým olejem.

S popáleninami na 20 procentech těla byl převezen do nemocnice v Praze-Vinohradech, sdělila mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Janečková.

Hoch podle ní utrpěl popáleniny na hlavě a hrudníku. Dispečerka na místo poslala sanitku a radila volajícím, aby popálená místa chladili.

stefa ( 24. října 2009 01:01 )

Ale to miminko nemělo šest měsíců ale šestnáct měsíců a to jak známo už pomaloučku ťapká po vlastních vratkých nožičkách.Tipovala bych že doťapkalo ke sporáku a zvrhlo na sebe pánev s olejem pokud to jsou popáleniny horkým olejem.Přeju miminku ať se uzdraví bez větších následků.

babcq ( 23. října 2009 23:00 )

trpí za neschopnost rodičů.Šestiměsíční dítě nechodí, maximálně leze po bříšku. Co dělali rodiče, že se takové malé dosztalo do blízkosti vřeléjho oleje?

stefa ( 23. října 2009 22:32 )

Dám ti jednu dobrou radu,nejprve vychovej vlastní dítě a pak něco mluv.Většinou ti co nemají vlastní děti a ani žádné nevychovali mají nejvíce žvástů.Až vychováš dítě a zjistíš co to stojí úsilí a starostí vychovat dítě tak můžeš druhé kritizovat.

jakarte ( 23. října 2009 21:40 )

Kolik mate deti?Chapu,ze se to muze stat.Neni mozne stale uhlidat dite, a na nehodu staci par vterin.

babca ( 23. října 2009 18:57 )

Chladit, ale jak, to neni dobra rada, mam jeden vyzkouseny recept na vsechny popaleniny a spaleniny a to je zasypani postizenych mist HLADKOU MOUKOU, nesmejte se, ale az vam bude nejhur, nebo vasim blizkym, vuzkousejte, prestane bolest, nebudou puchyre a nebudou ani zadne jizvy.Mam s tim vlastni zkusenost a moje rodina take.

Zobrazit celou diskusi