Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Čtenářky Blesk.cz: Honzo, chceme tě!

Fotografie
24. října 2009 | 05:00

Herec Jan Šťastný (43) nemusí mít strach, že by po rozchodu s manželkou Lenkou (50) zůstal sám. Čtenářky Blesk.cz mu vzkazují: Honzo, chceme tě!

Jen co Blesk uveřejnil fotografii jeho starší manželky, jak jde ruku v ruce se svým milencem Danielem Dvořákem, strhla se doslova smršť. O Šťastného mají zájem svobodné i již zadané čtenářky Blesku a Blesk.cz. Hvězda Ordinace v růžové zahradě si tak může vybírat. „Honzo, bereme tě všema deseti,“ ujišťují herce.

Žena Šťastného: Honzo, tak už se k tobě nevrátí. Čtěte zde!<<<

Seriálový primář Frynta má podle čtenářek podmanivý hlas a je krásný chlap. A to, že od něj zřejmě již nadobro odešla manželka, mu určitě jen přidává na zajímavosti. „Přízeň něžného pohlaví mě těší, ale říkám si, hlavně se z toho nezbláznit,“ řekl včera Šťastný Blesku. Herec se podle všeho už vyrovnal s odchodem manželky i s tím, že žije v Brně s Danielem Dvořákem (54). Jak by taky ne, když po herci touží spousta žen a dávají mu to patřičně najevo. Pociťuje to i v Divadle na Vinohradech, kde působí.

„Chodí mi v poslední době víc dopisů než obvykle,“ přiznal Šťastný. Ženy mu ale nepokrytě vyznávají lásku, obdiv a občas s ním dokonce chtějí sdílet i domácnost. Klidně by prý opustily své protějšky, jen kdyby je herec chtěl. „Už jsem ve věku, kdy bych měl umět zvládnout takový nápor přízně,“ ujistil herec Blesk.


Ochutnávka z Blesk.cz

* Monika – Já sice chlapa mám, ale kvůli Honzovi bych se s ním klidně rozešla

* Lev - Šťastný je bourák, na každém prstě může mít deset bab

* Jindra - Je to sympaťák, nejedna žena by mu padla k nohám

* Kofila – Honza je jeden z nejcharizmatičtějších herců

* Je to nejen hezoun, ale má i fantastický hlas

* Bara – Takového chlapa, jako je Šťastný, bych brala okamžitě

Autor: Hana Höschlová