Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Podvodnice před vězením ukradla ještě 10 milionů

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: op - 
21. října 2009
19:46

Nenapravitelná je Dita Bouzková (36) z Bratčic na Brněnsku. Ještě než stihla za podvody nastoupit do vězení, ukradla dalších 10 milionů!

V červenci ji Vrchní soud v Olomouci poslal na sedm let za mříže za to, že z pětadvaceti důvěřivců vylákala 28 milionů korun. Než ale nastoupila 6.října do vězení, stihla za tři měsíce podvést další lidi o deset milionů!

„Paní Dita nabízela zájemcům stavební spoření. A slibovala i zhodnocení vkladů s úrokem až deset procent měsíčně, tedy sto procent ročně! Vzala od klienta peníze, vložila je do stavební spořitelny, získala úvěr a peníze vybrala. Lidem však dávala jen desetitisícové částky,“ vysvětlil princip podvodů kriminalista, který nechtěl uvést jméno.

Podle něj se prachy získané při podvodech zčásti rozplynuly mezi věřiteli. „Ve chvíli, kdy nastoupila do vězení, se poškození vrhli na její rodinu a chtěli peníze. Teprve pak se přihlásili policii,“ uvedl vyšetřovatel.

delavar ( 21. října 2009 20:55 )

Nevýhodou našej spoločnosti je,že správny ľudia sú na nesprávnych miestach.Jak by štát dobre hospodáril,keby takýto ľudia riadili a viedli štát.Štát by nemal žiadne dlžoby,lebo takéto povahy by z ľudí vymámili a zobrali im aj vatu z ucha.Dnes ich zatvárame,za nejakú dobu dostanú vyznamenania,odškodné a medaile za to ako trpeli v období útlaku,keď sa prenasledovali ,,dobrí podnikatelia,,.Aj v tej base museli byť príslušníci finančného oddelenia na ,,větvi,, keď tam dorazila muklica z 10 melónami na konte.No ona je len prezieravá-cigarety,ich cena ide stále hore a tak rezerva je potrebná..... Je druh ľudí,ktorých profesia sa volá-rozkrádač štátu.Možno by bolo efektívnejšie mrknúť sa aj na ních a možno by čísla boli úplne,úplne iné!!! Záverom čestne prehlasujem,že príbehy a otázky vyplývajúce s tohoto môjho príspevku sa nikdy nestali,/ani v krajine pod Tatrami/ a sú len produktom mojej fantázie,keby aj mohli niekomu pripadať reálne a pravdivé,je to zavádzanie!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání