Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Na molu Verešová i Machálková!

22. října 2009 | 16:56

Na přehlídku do pražské Betlémské kaple přišla kromě Ivy Frũhlingové i Andrea Verešová a Leona Machálková. Prý se na sebe těšily. Seznámily se před deseti lety ve Francii - při natáčení na slavné pevnosti Boyard.

15. října se konala v Betlémské kapli kolekce módní značky SPORTALM. Mezi hosty bylo vidět Ivu Frũhlingovou, Andreu Kalivodovou, Veroniku Freimanovu, Elišku Bučkovou nebo Yvettu Blanarovičovou.

"Na módní přehlídku jsem pozvání přijala z jednoho prostého důvodu: protože se mně tato specifická velmi ženská móda líbí, je neusedlá a kreativní. Moc jsem se také těšila na setkání s Andrejkou Veršovou, se kterou jsme se seznámily před deseti lety na pevnosti Boyard ve Francii, kde jsme obě natáčely,“ prozradila Leona Machálková.

Přehlídka v Betlémské kapli
Autor: Foto - Orca s.r.o.

"Byť jsem se jako modelka nikdy neangažovala, několik milých zkušeností s touto profesí mám. Nafotila jsem módu pro spousty módních časopisů, na módních přehlídkách jsem mnohokrát zpívala, ale také předvedla i krásné modely," uvedla Machálková.

Módní přehlídka v Betlémské kapli
Autor: Foto - Orca s.r.o.

"Byla jsem k dispozici několika módním návrhářům, pamatuji si na Story party, kde jsem mimo jiné také předváděla s herečkami módu a před dvěma lety jsem v rámci týdne design-block v Pražském Doxu předváděla modely Japonského návrháře Yoashikiho Hishinumy," dodala Machálková.

Módní přehlídka v Betlémské kapli
Autor: Foto - Orca s.r.o.

Autor: INT, zuz, lena
Diskuse ke článku
.
Související články