Aneta začínala jako 'řadová' soutěžící, ale už brzy bylo všechno jinak! To, když se objevily fotografie z pořádně rozjeté českobudějovické párty, kde se Aneta bez ostychu před několika stovkami návštěvníků ukázala nahoře bez. Díky těmto fotkám mohli najednou milovníci SuperStar zjistit, že Aneta má rozhodně krásný nejen hlas! Zpěvačka komentovala skandál v klidu: "Ožrala jsem se a ukázala kozy," řekla nám po zveřejnění fotek.

To ale zdaleka nebylo všechno! Brzy poté jsme uveřejnili další fotografie, na kterých Aneta pro změnu pózuje se svou kamarádkou v pořádně žhavých erotických scénách. V té době už se jméno Aneta Galisová stalo opravdovým pojmem a nahé fotografie dokonce opakovaně přímo v soutěži 'pod čarou' zmínil i porotce Pavel Habera.

Kdo si snad v té chvíli myslel, že drsná semifinalistka už šokovala dostatečně, šeredně se zmýlil. Třetí skandál na sebe totiž nenechal dlouho čekat. Na světlo světa vyplul kalendář, ve kterém soutěžící pózuje na snímcích fotografa Adolfa Ziky, nafocených pro jeden český autosalon. S nějakým vyhrnováním trička už se tentokrát Aneta nezdržovala a nechala se rovnou vyfotit celá nahá. "Nedostala jsem za to žádné peníze, fotila jsem to jen ze známosti," vyjádřila se krásná devatenáctiletá divoška k sexy kalendáři, který autosalon údajně rozdával pouze svým nejlepším zákazníkům.

Fotogalerie
1 fotografie

Po pondělním vyřazovacím kole je jasné, že Aneta Galisová bohužel do finále Česko Slovenské SuperStar nepostoupí. Škoda. Skandály této sexy drsňačky nám všem budou rozhodně moc chybět. Nezbývá než se rozloučit: Sbohem Aneto a díky za všechno...

Jatka v SuperStar: Vypadl Machala, Lacko, Majerníková a Galisová! >>

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz