Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zpověď prostitutky Martiny: Děti už mít nemůžu!

Fotografie
20. října 2009 | 05:12

V nočním klubu se s ní nikdo nemazlil. Žádný cit, ale ponižování a spousta násilí. Prostituce znamenala pro dnes už bývalou společnici z nočních klubů Martinu (22) královský příjem, ale také bolest a utrpení! Blesk přináší další díl její zpovědi.

Strávit několik hodin na pokoji s klientem, jenž se vám hnusí, nebo se zákazníky, kteří mají často až zvrhlá přání... Není divu, že některé prostitutky končí u tvrdých drog, na kterých se později stávají závislými. Martina sice nefetovala, ale doplatila na přílišné střídání partnerů. Ve 22 letech nemůže mít normální cestou děti! Zdravotní problémy jsou u lehkých dívek na denním pořádku.

Jak je to v nočních klubech se zdravotními testy?
„Některé holčiny chodí na testy pravidelně, lepší kluby to dokonce i vyžadují. Existuje organizace R-R (Rozkoš bez rizika), kde vám udělají testy a zachovají vaši anonymitu. Každé tři měsíce se pak v klubu musíte prokázat kartičkou, že jste čistý. Jakmile byl problém, okamžitě se řešil s vedením. Musíš skončit a problém vyřešit. Ten klub se sám kryje. Ale ve většině klubů je jim to úplně jedno. I když vědí, že holky tam poskytují služby navíc, a jsou tak více náchylné, dělají, že to nevidí.”

Předchozí díly čtěte zde:

Bývalá prostitutka Martina: Klienti mě mlátili! >>
Bývalá prostitutka Martina: Plat prodavačky jsem měla za noc! >>

Zpověď prostitutky: Do bordelu rovnou ze školy >>

Žádná kontrola přímo v klubu neproběhla?
„Nikdy jsem nezažila kontrolu! Byl třeba problém se zákazníkem, volali se policisté, chtěli vidět občanku, ale ty mladší holky se vždycky někam uklidily. Hosté jsou opilí a nedojde jim, že místo pěti holek jsou tam najednou jen čtyři. Navíc to, co řekne barmanka, platí a nikdo dál neřeší, zda je to pravda, či nikoliv. Policajti si tak většinou dají kafe a odjedou. Takže na to většinou dojede ta napadená holčina, která si stěžuje. Z klubu ji vyhodí a kolikrát ještě zmlátí.”

Vy osobně jste měla nějaké zdravotní problémy?
„Moje rada mladým holkám zní: Peníze nejsou všechno! I když tam člověk nic nechytí, může z toho mít spoustu zdravotních komplikací. Nedělala jsem to zas až tak dlouho, ale najednou jsem začala jezdit po doktorech, protože jsem hrozně moc krvácela. Lékaři mi řekli, že mám moc sexuálních partnerů. ‚Tak 3 až 4 minimálně máte,‘ řekl mi doktor. Nebudu mu vyprávět, co dělám, tak jsem lhala, že mám tři milence. Tím střídáním partnerů se mi ten vnitřek zanítil a dnes nemůžu mít normální cestou děti. A to jsem takhle mladá.”

Tím se dostáváme i k vašemu příteli. Jak on se tváří na to, že jste dělala společnici a nemůžete mít děti?
„Teď lítáme po klinikách a zjišťujeme, co vše je možné udělat, ale bude to stát neuvěřitelné peníze. Přítel je starší a rád mluví o tom, že už bychom mohli mít nějaké miminko. Sám v tomhle prostředí také dělal, takže zná spoustu těch holek a ví, že to nedělají jen proto, že to chtějí. Žádný cit tam není. Kolikrát jsem ani nevěděla, jak se ten klient jmenuje, kdo to je. Mně to bylo jedno, řekla jsem: ‚Hej ty, pojď sem‘, šup šup a šel. Byl to jen člověk, který za chvilku odejde.”

Noční kluby jsou často spojovány i s užíváním drog. Jaké zkušenosti s tím máte vy?
„Spousta holek je na drogách, dostanou se k tomu velmi lehce. Třeba jsou s klientem i 10 hodin na pokoji a to už je neúnosný. Takže buď ta holka odejde a vymluví se, že má třeba doma malé dítě a musí ho ráno odvést do školy, nebo zůstane a drogy si vezme a celé to lépe snáší. Já osobně mám vůči drogám úplnou averzi, jsem docela výbušná, takže když přinesl klient drogy, tak jsem raději odešla.“

Jak se žije s pocitem, že jste roky dělala prostitutku?
„Je to věc, za kterou se stydím.“

Autor: Vít Valenta