Atraktivní brunetka se k Matějovi velmi měla a nevynechala jedinou příležitost k nějakému intimnímu doteku. Matěj seděl u stolu ve VIP zóně. Těsně před začátkem přenosu přišla ke stolu neznámá slečna a hned se posadila k Matějovi, od kterého se celý večer nehnula. Smích, objetí okolo krku, hlazení po Matějových zádech. Nebylo pochyb, že se brunetka snaží muzikanta sbalit. A Matěj byl na oplátku milý a vstřícný.

Fotbal na Facebooku

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

USVĚDČUJÍCÍ VIDEO: Kdo je tajemná brunetka, která se od Matěje Homoly nehnula ani na krok?

 

416616:gallery:true:true

„Víte, kdo je ta žena a jak vypadala?“ ptala se Blesku překvapená Dara Rolins. „Já Matějovi věřím na sto procent a víc k tomu nemám co říct,“ dodala zpěvačka. Ta však už v minulosti přiznala, že si nedělá o vztahu žádné iluze. „Pravdou je, že kolem každé správné rockové hvězdy se motají ženský, Matěj není výjimkou. Nedělám si iluze, zároveň však dobře vím, jak jsme my dvě s Laurou pro něj důležité,“ řekla Blesku už dříve Dara.

 

Fotogalerie
1 fotografie


Vztah Homoly s Rolins prošel krizí už minulý rok, nyní se však zdál být vztah v pořádku. A co na vše říká Matějův otec, fotograf a muzikant Oleg Homola? „Nevím o tom, že by měl Matěj jinou ženskou, a ani to vědět nechci, protože o soukromý život svých dětí se nezajímám,“ řekl Blesku Oleg Homola s tím, že Daru má moc rád.