Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pospíšil ke skandálu: Požádám Grosse, aby mi ukázal diplomku!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: pal, ČTK, bel - 
16. října 2009
22:42

Pověřený šéf právnické fakulty Jiří Pospíšil prohlásil, že bude po expremiérovi Stanislavu Grossovu požadovat, aby mu předložil svou diplomovou práci, která zmizela z právnické knihovny. A vypařilo se i úřední kulaté razítko!

Grossova diplomová práce, která zmizela z plzeňské právnické fakulty, se nakonec zřejmě přece jen dostane do rukou pověřených. Současný šéf práv Jiří Pospíšil totiž prohlásil, že expremiéra požádá, aby mu jeho diplomku předložil.

Karol Hrádela - utká se s Pospíšilem!

Pořádek na plzeňských právech má udělat nový děkan. Kromě pověřeného Jiřího Pospíšila se o místo uchází i obhájce fotbalových »kapříků« Karol Hrádela. Tento adept na děkana aférou zmítaných plzeňských práv zastupoval rozhodčího Václava Zejdu v úplatkářské aféře!

Proslul tím, že slovo »kapříci« v odposleších nebyly úplatky, ale skuteční šupináči. „Pan Zejda byl tehdy na výlovu rybníka a svým kolegům chtěl za odměnu předat skutečně ryby,“ řekl tehdy u soudu Hrádela.

Ztratilo se i kulaté razítko!

Ztrátu razítka potvrdil Miroslav Čížek z rektorátu: „Razítko se ztratilo 21. září. Stalo se to v úředních hodinách. Jde vůbec o první kulaté razítko, které se kdy na právnické fakultě ztratilo,“ potvrdil Miroslav Čížek z rektorátu. Ztrátu nahlásili policii. „Osobně se domnívám, že nehrozí jeho zneužití, ale musím se na to podívat,“ reagoval Pospíšil.

Vystudovala podvodem i Andrea Verešová? Více čtěte zde!

anasyi ( 18. října 2009 00:07 )

no me by jenom zajimalo,jak se to vsechno zamete pod stul,protoze me treba osobne zajima,jak to bude z vydanym soudnim rozhodnutim,ktere tedy nemohlo ani pravne nabit pravni moci,pokud ve veci rozhodoval soudce,ktery nemohl byti soudcem a rozhodoval o tom,ze nekomu ma treba byt vydrazen dum spolecne s movitymi vecmi,nebo ten a ten je otcem k nezletile a musi na ni platit vyzivne na zaklade soudniho rozhodnuti.No,to chci videt.No,ale ono se to zase asi nejak uklidi.

oldedek ( 17. října 2009 11:36 )

Vy si pane Pospíšile myslíte, že když třeba "Standíka Upřímného" diplomku najdete, že bude nějaká špatná, podúrovňová ? Kdepak, právě naopak. Ta bude mít takovou úroveň, že by Rychecký záviděl. Přece politici, vrchní policajti aj. mají kolem sebe armádu dobrých právníků, asistentů, kterým dokonce velí a ti makali až se z nich kouřilo. A Standa pak měl co dělat, aby si jí aspoň přečetl a trošku naučil. A ostatní ?!? když už dali nějaký prachy za podvody tak si určitě nějakou tu korunu schovají i na udělání „pěkné“ diplomky - V diplomkách se NIC NENAJDE !!!! P.S. Kolenovrti jí teď narychlo vážou - text samořejmě k jejich inteligenci museli koupit...

ladybery ( 17. října 2009 09:37 )

Já jsem naprosto klidná......pan Gross a jiní rychlostudentni, se budou chvilku kroutit, mlžit, poté změní taktiku a nebudou komunikovat s medii.....prostě takticky vyčkávat, získávat čas a zatím v zákulisí za ně někdo opravdu chytrý a vzdělaný, nějakou tu diplomku napíše......a nejen náš nejchytřejší strojvedoucí, ale i ostatní geniální studenti pak celému národu hrdě ukáží výplod " svého " snažení a tím celá kauza skončí.........všichni budou vědět, že je to pra.sácký podvrh, ale nikdo nic neudělá.......tak jako vždy tady u nás

ma-o ( 17. října 2009 08:34 )

Tady v tom Absurdistánu je pořád veselo.

siroky11 ( 16. října 2009 23:19 )

jaký je BORDEL ve státních institucích? Tady by se mělo začít s "utahováním opasků" a ne u obyčejných lidí, kteří za ten bordel zvaný ČR - nemůžou a ani ho nezavinili.

Zobrazit celou diskusi