Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Opilý řidič vrazil do kočárku s dítětem!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: David Malík)
Autor: op - 
16. října 2009
15:08

Moc nechybělo a z namol opilého šoféra (56) se stal motorizovaný vrah malého dítěte! U diskontní prodejny v brněnské Řípské ulici v pátek před polednem narazil na přechodu pro chodce do maminky a kočárku, v němž bylo teprve roční dítě.

Při kojenci stáli všichni svatí a strážní andělé, protože z nehody jako zázrakem vyvázl bez poranění.

„Nikdo naštěstí neutrpěl vážné zranění. Maminka byla v šoku a kočárek utrpěl drobný šrám. Šofér ale při dechové zkoušce nadýchal 2,46 promile! Střet na místě vyšetřovali policisté. Řidiče okamžitě zadrželi, přišel o řidičský průkaz a teď ještě střízliví v policejní cele,“ uvedla odpoledne policistka Andrea Procházková.

Po vystřízlivění obviní bezohledného motoristu z ohrožení pod vlivem návykové látky. Za to si může odsedět až rok vězení.

gogo ( 16. října 2009 21:27 )

Ale v našem absurdistánu mu bude muset možná matka dítěte zaplatit kočárkem poškrábané auto ....

stefa ( 16. října 2009 17:41 )

by měl přijít o řidičák navždy.Pokud tohle udělal jednou nevěřím že to neudělá znovu.Být maminkou dítěte tak na něj podám sama trestní oznámení a budu se snažit všemi prostředky aby mu už ten řidičák nevrátili.Otázkou je ,jestli by se to povedlo.

gevi ( 16. října 2009 16:40 )

šťastné náhodě nikomu skoro nic nestalo, nestane se skoro nic ani řidiči. Možná dostane podmínku, ale spíš si myslím, že vyjde s nějakou pokutou a takovým rokem zákazu řízení a bude vesele jezdit dál, dokud opravdu nezpůsobí tragedii. Teď už se bez řidičáku bude moci jezdit bez obav z následků.

janasediva ( 16. října 2009 16:14 )

ano máte úplnou pravdu ,-)) také doufám, že se chudák pani nebude muset omlouvat a řidič byl "prachobyčejný" smrtelník

xawer ( 16. října 2009 15:29 )

Jen doufám, že řidičem nebyl poslanec nebo senátor, pokud ano je bezpodmínečně nutné aby maminka i dítě okamžitě se dostavili k omluvě váženému politikovi, že v nepravý čas překáželi na přechodu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání