Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zpověď: Prodělala jsem 15 potratů, potřebovala jsem je!

Fotografie
15. října 2009 | 11:17

Irene Vilar (40), matka dvou dětí, ve své děsivé knize prozradila, co ji vedlo k tomu, že jedna interrupce následovala druhou! Celkem jich během 17 let prodělala 15!

Matka pětileté Loretty a tříleté Lolity ve své knize prozradila, že k interrupcím ji nevedly sociální těžkosti ani strach z mateřství, ale vzpoura vůči manželovi, který nechtěl mít děti. Proto vysadila antikoncepci a začala se sérií potratů...

Poprvé otěhotněla, když jí bylo 16 let. Naposledy ve 33. Během těchto let se několikrát pokusila o sebevraždu. Kniha pod názvem Nemožné mateřství: Svědectví ženy závislé na potratech šokovala americkou veřejnost. Kniha byla 51x odmítnutá, než Irene našla vydavatele, který dílo přijal a publikoval.

Aktivisti, kteří interrupce odmítají, dokonce na internetu autorce vyhrožují smrtí. Irene v 15 letech přijali jako výjimečně nadanou studentku na univerzitu do New Yorku. O rok později se zamilovala do padesátiletého profesora literatury, který celý život tvrdil, že nechce mít děti - prý zabíjejí sexuální vášeň.

KOLIK ŽEN ZABIJÍ ROČNĚ NELEGÁLNÍ POTRATY? ČTĚTE ZDE!

Irene proti jeho názoru protestovala tak, že vysadila antikoncepci. "Když mi vynechala menstruace, byla jsem šťastná a smutná zároveň," uvedla. Pak ale vždy šla na potrat. Prý proto, aby ji manžel neopustil. "Neměla jsem v úmyslu chodit pořád na potraty, ale nešlo to jinak. Nakonec z toho byla závislost. Měla jsem podobné stavy, jako mají bulimičky nebo anorektičky, prožívala jsem to, co znají drogově závislí," říká dnes k děsivému tématu Irene.

Irene se s manželem rozvedla v roce 2003 a pak se opět vdala. Dnes má dvě krásné dcery a muže, na kterého je pyšná.

Autor: INT, jos