Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Čtrnáctiletá je v sedmém měsíci, hledá se otec

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: scom)
Autor: pes, fr - 
14. října 2009
18:18

Přestože chodí na základní školu, brzy bude rodit! Těhotenství u teprve 14leté dívky ze Starých Křečan na Děčínsku odhalil až gynekolog. Dívka ani její matka prý o ničem neměly ani tušení.

Vše se provalilo v pondělí, kdy zašla ke gynekologovi, protože už dlouho nedostala menstruaci. Lékař měl pro ni překvapení: Jeho mladičká pacientka je už 7 měsíců těhotná!

Vzhledem k věku dívky to gynekolog oznámil policii. Ta případ řeší jako pohlavní zneužívání. „Protože jde o nezletilou, nemůžu sdělovat žádné podrobnosti,“ řekl mluvčí děčínské policie Ladislav Cvik. Kdo je otcem, nechce dívka prozradit. Pokud ho policie vypátrá, hrozí mu až osm let ve vězení.

 

stefa ( 15. října 2009 13:32 )

Ten svůj příspěvek jsi doufám nemyslel/a vážně.Jinak mě pro tebe napadá už jen ústav pro duševně choré.

kolouch11 ( 15. října 2009 01:51 )

Mám chalupu na vesnici. Běžně vidím v hospodě rodiče berou do hospody i malé dvouleté dítě a mají radost,když dítě pije pivo ze štamprlete. To,že ve dvanácti chodí mládež na pivo i tvrdý akohol je normální. mají malou místnost,jako klubovnu,tam je tolik tvrdého alkoholu, že to nemají ani v hospodě a denně se tam pije. Dívka neměla ještě čtrnáct,když se nastěhovala k babičce,kde jí nechali spát s třicetiletým chlapem. protože jí miloval a chtěl si jí vzít,až bude mít osmnáct. Po půl roce se jí nabažil a rozešli se. Rodičům ani babičce to nevadilo. Všechna mládež chodí na disko, domů je vozí namol. Na vesnici, to je normální.

bosomfriend ( 15. října 2009 01:21 )

v západních demoktecijích je zcela běžné, že školačky dostanou od dětského lékaře předepsané pilulky . Už od 13 let si užívají mnohé děvčice. Proto tá prevence a je pokoj. Nikdo se nad tím nepozastavuje. Nebezpečí být závislá na drogách nutí mnohé matky strpět raději navštěvu mládíka v dětském pokoji.

norfils ( 15. října 2009 00:38 )

tak to lze kdyz je v sedmem mesici tehotna jak to nemohla vedet i matka tvrdi ze to na ceri nepoznala blbost normalni clovek pochopi ze nekoho taji tat tim rozum stoji ..................

laurea ( 14. října 2009 20:55 )

A nebo chudák holka byla zneužitá a bojí se říci pravdu, je mi jí taky líto.

Zobrazit celou diskusi