Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sňatkový podvodník se vydával za agenta CIA!

Podvodník je ve vazbě
Podvodník je ve vazbě  (Autor: PČR)
Autor: rvs, jos - 
14. října 2009
18:25

Policisté v Kladně zadrželi muže (35) z Prahy, který údajně vymámil z osamocených žen 3,5 milionu korun! Je podezřelý z trestného činu podvodu.

"Prostřednictvím internetových stránek se seznamoval s osamocenými či rozvedenými ženami, kdy jim sliboval vážný vztah za účelem založení rodiny. Představoval se pod různými falešnými jmény jako Lukáš Lukeš, Lukáš Beneš a pravděpodobně i dalšími," sdělila Blesk.cz Jana Dětská z kladenské policie.

"Tvrdil, že je vysokoškolsky vzdělaný, vydával se za různé profese jako například doktor práv, architekt, či agent CIA. Pod různými citovými scénáři vylákal z žen, které se nám zatím přihlásily, finanční částku ve výši 3,5 milionu korun," dodává Jana Dětská.

Policie nyní žádá všechny ženy, které byly tímto mužem podvedeny, aby se přihlásily na linku 158.

hellas ( 15. října 2009 06:28 )

xaxaxaxa, ze neni nad ceskeho chlapa...?? OMG to snad radsej ani nezacnem vypisovat, ze co vsetko je s tymto prehlasenim v neporiadku, pretoze tolko miesta tu snad ani nie je!! Ale nevadi, diky, dobre si ma pobavil

bosomfriend ( 15. října 2009 01:09 )

tak to tak dopadne. exotika, Orient, Afrika, to vše láká velmi rychle emancipovanou českou ženu. Prostě jí intelektuálně český muž nestačí. Až potom prosí o pomoc policii a velvyslanectví , tak si uvědomí , že není nad české chlapa. Potom je ráda, že se český muž stará o její dluhy a vychovává jejich děti .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání