Kvůli krasavci Markovi podvedla přítele!

Dvojice Marek Lacko (23) a Deborah Kahlová (16) všechny překvapila, když si společně vyrazili do nočních ulic Bratislavy. Něžné polibky střídali s vroucným objetím a vše nasvědčovalo tomu, že první love story v SuperStar je už na světě. Paradoxem ovšem je, že Deborah má svého přítele doma v Praze, společný vztah se tak snaží zatajit.

JAK SE BAVILI ÚČASTNÍCI SOUTĚŽE NA VEČÍRKU? VIDEO NAJDETE ZDE!

„Ano, políbili jsme se, drželi se za ruce, ale to neznamená, že spolu chodíme. Nic víc mezi námi nebylo,“ snažil se domněnky o jejich vztahu vyvrátit Lacko v rozhovoru pro server pluska.sk. „Deborah má přítele a já jsem sám,“ dodal.

Fotogalerie
4 fotografie

Něžné doteky

Sexy semifinalistka Karolína Majerníková (25) pravděpodobně našla zalíbení ve svém kolegovi Miro Šmajdovi (20) a dává mu to patřičně najevo. Na pondělní párty se dvojice celý večer držela u sebe a nemohla ze sebe spustit oči. Nechyběly ani něžné doteky, objetí a držení se za ruce. Podle Mirových slov to však nic neznamenalo, Karolína prý není jediná ze semifinalistek, komu věnuje takovou pozornost..

„Normálně jsem se s ní bavil, jako s kamarádkou, nic spolu nemáme. Podporujeme se, když je nám smutno,“ vymluvil se Miro.