„Aneto, viděl jsem tvé fotky a ty bys měla zůstat,“ měl jasno po první nahé aféře při vyřazování porotce Pavol Habera. To ještě netušil, že nahých fotek krásné Anety bude mnohem víc! Nyní může Habera, a vy samozřejmě s ním, ohodnit sexy vnady sličné dívky na dalších fotografiích.

412682:gallery:true:true

Akty chtěla utajit!

„Nafotila jsem i erotické akty, na kterých jsem úplně nahá. Jenže tyhle fotky nikdy neuvidíte,“ prsila se Aneta po první aféře s hanbatými snímky.

Jenže to se mladá zpěvačka pěkně přepočítala. Blesk totiž získal další fotografie, které nafotil fotograf Adolf Zika pro jeden český autosalon.

Nahá a zadarmo

„Ty fotky jsou asi rok staré a oslovil mne fotograf, s kterým se znám, jestli bych o něco takového neměla zájem,“ řekla v úterý Blesku Galisová. „Nedostala jsem za to žádné peníze, fotila jsem to jen ze známosti,“ dodala divoká Aneta.

ANETA: SEX S DÍVKOU? ZNÁM!

„Ty fotky byly v kalendáři, který ta firma věnovala svým nejlepším zákazníkům. Asi proto si Aneta myslela, že se na veřejnost nikdy nedostanou,“ prozradil Blesku zaměstnanec autosalonu k fotkám, na kterých hvězda SuperStar odhaluje mnohem víc než jen své poprsí. Paľo Habera tak má další námět k přemýšlení o sympatické Anetě...

Fotogalerie
3 fotografie

Kamarádky zuří!

Přestože má Aneta Galisová (19) velký úspěch, je nešťastná. Fotografie, které ji ukazují nahou, vyvolávají žárlivost ostatních semifinalistů Česko Slovenské SuperStar.

„Už mne to nebaví. Všichni na mne začínají být naštvaní,“ řekla Blesku Aneta, na kterou po jejích aférách začínají kamarádi koukat skrz prsty. „Je to moc nepříjemný pocit. Dívají se na to i rodiče a těm to dost vadí,“ přiznala Galisová s tím, že už si dá velký pozor na podobné skandály jako: ukazovat všem na párty prsa, fotit se polonahá s kamarádkou a vystavit své nahé tělo v kalendáři.