Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Neznámý muž se obnažuje přes školačkami

Policie hlídkuje v ulicích Polné
Policie hlídkuje v ulicích Polné  (Autor: Jiří Čada)
Autor: Jiří Čada - 
12. října 2009
16:17

Rodiče školáků v Polné na Jihlavsku jsou zděšeni. Neznámý muž tam obtěžuje malé školačky z prvního stupně základní školy. Obnažuje se před nimi a snaží se onanovat.

Ve středu zastavil nedaleko školy osobní automobil. Neznámý muž se jedné ze školaček (8) z okna vozidla zeptal, kudy se jede na Jihlavu. „Když se dívenka k řidiči naklonila, měl rozepnuté kalhoty a byl obnažen,“ řekla mluvčí jihlavských policistů Jana Kroutilová. Muž pak ujel. Policisté připouštějí, že k podobnému obnažování asi čtyřicet až padesát let starého muže před školačkami došlo v ulicích města v poslední době dvakrát.

Rodiče se o své děti bojí. „Chodím nyní pro dceru každý den až před školu, když náhodou nemohu, chodí pro ni dědeček,“ svěřila se svými obavami Blesku mladá maminka. „Na žádost policie jsme žáky poučili, aby se nekontaktovali s žádnou cizí osobou,“ řekl ředitel polenské základní školy Zdeněk Dvořák.

Kdyby policisté neznámého dopadli, hrozí mu směšný trest, pokuta 1000 Kč. Případ by byl řešen pouze jako přestupek proti veřejnému pořádku.

sakra ( 14. října 2009 11:20 )

Trest 1.000,- Kč? To je možné skutečně jen u nás. 40 euro ?

tarantuletarantule ( 12. října 2009 22:01 )

Překlepla-mockrát, ale já nejsem novinář a neživím se psaním. A hlavně tady je to každou chvíli.

bosomfriend ( 12. října 2009 21:51 )

to je zcela běžné v jiných zemích.To se museji škola, rodiče a policie domluvit. Jenže jak, když zákonem policejní dohled u škol nefunguje.To náhrává pedofilům a nepotrvá dlouho, že bude , při přichycení zlynčován. Lide musejí hrát samosoudce , když trestní právo nefunguje.

vinnetouvi ( 12. října 2009 18:25 )

Zato Ty jsi výkvět gramatiky - nedivím se, že takovým nedovzdělaným trou-bům, jako jsi Ty, nevadí pr.znění naší krásné mateřštiny. A ještě kvůli své hlou.posti nadávají druhým.

dzery44 ( 12. října 2009 17:52 )

Ty chytráku ty jsi se nikdy nepřeklepl.takový blbečky mám rád.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání