Hlasový fond je jedna věc, projev a výběr songu druhá. O tom se v pátek přesvědčili kluci a v neděli rovněž holky. Dámy, stejně jako pánové, ale stále neberou v potaz dobře míněnou radu, že výběr české či slovenské písně není handicap, ale výhoda. „Lidi se s ní více ztotožní, máte větší šanci je oslovit,“ tvrdí popravdě porota. Z deseti dívek si tohle doporučení vzaly k srdci pouze tři (včetně produkce, která jim z nabízených songů píseň vybírá).

Jednou z nich byla Adriana Kopecká, která si vydobyla, aby byla představovaná pod uměleckým jménem Adriane Craft. Její volba barového, českým textem opatřeného ploužáku Hvězdy jako hvězdy byla správná. Vzdáleně připomněla jazzovou hvězdu Evu Olmerovou, což možná ovlivnilo i porotu. Čtveřice soudců chválou nešetřila, což Adrianu, která šla na jeviště jako na popravu, odrovnalo. Zrovna tak odrovnaná byla i poslední soutěžící, horká favoritka Nikoleta Balogová, která se pro změnu dočkala tvrdé kritiky. Nikoleta zvolila song z muzikálu Pomáda a přizpůsobila k němu i outfit. Bohužel to nestačilo. Porota měla pravdu, když řekla, že svůj nádherný hlas v přednesu promarnila. To ale neznamená, že by tenhle talent neměl postoupit dál.

Fotbal na Facebooku

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Fotogalerie
5 fotografií

Štěstí stálo při hvězdě mejdanů Anetě Galisové, která si konečně vybrala správný song od Amy Winehouse Rehab, i když k syrovosti Amy měla opravdu hodně daleko. Gratulovat si může i Dominika Stará, jejímž sexy idolem je Leoš Mareš. Interpretace odrhovačky od Suzi Quatro právem zvedla porotu ze židlí.

Obecně lze (stejně jako u pánů) říci, že se dámy zlepšují. I přes nervový kolaps z vyřazování v minulém pondělí. Což platí i pro jejich outfity. Každé kolo se tzv. odděluje zrno od plev. Jak porota správně říká, tady potřebným hlasem plus mínus vládnou všechny. Teď už rozhoduje schopnost udeřit divákům na komoru, již všechny holky nemají. Leckteré z nich postrádají potřebnou šťávu, nutné charisma, schopnost rozdat se, a nebo tak působit.

Tímto talentem vládne statná drsňačka, šestnáctiletá Leona Šenková. „Musíš jít do finále,“ řekla dokonce Darina. To samé platí pro patnáctiletou esenci něhy, Moniku Bagárovou, která si ve své nevinnosti není této schopnosti vědoma, což ji výsledku ještě víc umocňuje. Monika za Česko zpívala slovenskou píseň, což porota označila jako geniální tah. Ona navíc banálnímu songu dodala duši, což se sakra počítá. „Dámy a pánové, máme ji – SuperStar – pod střechou,“ řekl dokonce Ondřej Hejma...

Dara Rolins měla pravdu, když prohlásila, že holky mají obecně větší potencionál než jejich mužské protějšky. Ale vyřazovat se dnes večer bude na obou stranách. Z kola půjde ona i on.