HOLKY

Leona Šenková (16)

Leona Šenková počas semifinále Česko Slovenskej SuperStar.
Autor: Milan Krupčík/ TV Markíza

Koho připomíná: Hana Hegerová
Leona má hluboký hlas, se kterým umí skvěle pracovat. Velkým plusem pro ni může být také neotřelá image drsné holky. K šansonům Hany Hegerové má sice svým stylem daleko, hlas má ale podobně hluboký.

Markéta Konvičková (15)

Konvičková Markéta
Autor: Reprofoto - TV Nova

Koho připomíná: Avril Lavigne
Markéta boduje nejen skvělým zpěvem, ale hlavě svou přirozeností a skromným vystupováním. Avril se stala hvězdou v podobném věku jako Markéta, z obou sálá pozitivní energie a spojuje je barva hlasu a hudební styl.

Monika Bagárová (15)

Semifinalistka Česko Slovenskej SuperStar Monika Bagárová.
Autor: Milan Krupčík/ TV Markíza

Koho připomíná: Rihanna
Trochu zkrátit vlasy a od Rihanny by ji poznal jen málokdo. Vzhledem je Monika stoprocentní superstar, má zajímavě zastřený hlas nahrávající i černošské hudbě. A hlavně: Má styl. Písničky jen tupě nekopíruje, zpívá je po svém.

Nikoleta Balogová (17)

Nikoleta Balogová.
Autor: Milan Krupčík/ TV Markíza

Koho připomíná: Whitney Houston
Volbou písničky od Whitney Houston ze semifinále Nikoleta trefila do černého. Má skvělý rozsah, vyzpívá i pověstné výšky Whitney a do hlasu se umí stejně jako Whitney pořádně opřít.

KLUCI

Martin Chodúr (19)

Chodúr Martin
Autor: Reprofoto - TV Nova

Koho připomíná: Tom Jones
Nejoblíbenější zpěvák? Tom Jones. A od toho zpíval i první semifinálovou písničku a jasně zazářil. Martin je navíc showman, u zpěvu celou dobu tančil a svoji muzikálnost nezapřel.

Ben Cristovao (22)

Ben Cristovao
Autor: Reprofoto - TV Nova

Koho připomíná: Ray Charles
Benův exotický vzhled mu v puncu superstar jenom pomáhá. Navíc je skvělý tanečník, titul mistra světa ve snowboardingu mu ve zpěvu nepomůže, ale ukazuje na Benův všeobecný talent. Pokud se nebude bát se do hlasu víc opřít, má šancí ještě víc.

Jan Bendig (15)

Jan Bendig
Autor: TV Nova

Koho připomíná: Michael Jackson
Jan se netají tím, že je Jacksonovým obdivovatelem. Umí na pódiu předvést skvělou show, a to třeba i když zpívá skladbu Karla Gotta. Jeho hlas je ještě chlapecký, ale ovládá ho dobře.

René Bošeľa (18)

René Bošeľa
Autor: TV Nova

Koho připomíná: Dan Bárta
René hraje na několik hudebních nástrojů a dělá nástroj i ze svého hlasu, se kterým rád experimentuje. Bártův zpěv je na experimentování založený a jak mu to vydělává. Už stačí jen začít sbírat vážky...

Fotbal na Facebooku