Z deseti kluků, kteří zpívali včera, si totiž jen tři vybrali českou nebo slovenskou písničku a stejné to bude i zítra u holek.

„Nemůžeme jim říkat, co by měli a neměli zpívat. Teď mají právo na to, ukázat písničkou svoji osobnost,“ řekla Blesku slovenská porotkyně Dara Rolins (36). „Ale kdyby zpívali česky nebo slovensky, tak to asi víc diváky zaujme. SuperStar je o tom, že si soutěžící musí umět i dobře rozhodnout svou image,“ dodala Dara.

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

S tím souhlasí i porotce Ondřej Hejma (58). „Je to těžké, protože když soutěžící zpívají anglicky, tak je to o něco jednodušší než česky,“ řekl Blesku Hejma. „Když zazpívají česky a zkazí to, tak je to konec, protože to si zapamatují opravdu všichni. Ale když to předvedou dobře česky, tak je to skvělý,“ dodal Hejma s tím, že tato SuperStar má tak vysokou úroveň jako zatím žádná.

Fotbal na Facebooku

„Já osobně zpívám ráda anglicky, ale je to tím, že už tak zpívám ve své kapele šestnáct let,“ řekla Blesku Marta Jandová (35). „Myslím, že jde zaujmout i nějakou hodně známou anglickou písničkou, ale nějaký velký český nebo slovenský hit je nejvíc,“ souhlasí Marta.

Dara Rolins slavila zatčení Slováka. Už se nemusí bát. Více zde!