Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Sexuální maniak Sámer: Zase jsem spal s Agátou!

10. října 2009 | 05:00

Sámer Issa (24) se Blesku pochlubil, že nikdy nepraktikoval sex bez kondomu. S Agátou Hanychovou si to prý vyzkoušel zrovna nedávno!

„Ochranu jsem používal u všech holek, včetně Agáty. Nikdy nemůžete partnerovi úplně věřit,“ varuje zpěvák. Sexu s Agátou se prý dosud nezřekl. „Spal jsem s ní nedávno,“ tvrdil.

Jak k tomu došlo? „Volala mi, že má splín. Sešli jsme se, asi dvě hodiny si povídali a ona mi svěřila, že má nového přítele. Ale zatím s ním ani jednou neměla orgasmus. To, že pak došlo k sexu, byla přátelská výpomoc,“ svěřil Blesku zpěvák. Ten už má vedle sebe opět také houslistku Pavlu Dubnou. „Se svým klukem se rozešla. Minulý týden jsme ho spolu potkali a chtěl si něco vysvětlovat. Tak jsem mu řekl, že jsem prostě lepší než on,“ krčil Sámer rameny na večírku hudební televize.

Objevila se tam ale také Agáta a ta aktuální sexuální úlet se Sámerem popřela. „Spala jsem s ním naposledy před rokem. Mám nového kluka, je z Brna, seznámili jsme se na motokrosových závodech. Je mu sedmadvacet a jmenuje se Honza Brabec,“ vyprávěla. A jak je s novým přítelem spokojená v posteli? „Vždyť víte, že na sex moc nejsem,“ překvapila.

Autor: Saša Šeflová