Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Blesk a pětice andílků pomáhají dětem!

Fotografie
9. října 2009 | 05:00

Jsou malé, talentované a úspěšné. A navíc mají dobré srdce! Pět zpěvaček z pěvecké a taneční skupiny 5angels – Angelina (9), Míša (12), Nikola (11), Tereza (9) a Vendy (12) – spojily své síly s projektem Blesku Srdce pro děti!

Andílci vystoupí se svojí show 5angels – Tajemství 5-ti andělů na deseti koncertech po celé republice. Cestovat budou v moderním mikrobusu, na němž bude logo Srdce pro děti. To bude spolu s usměvavým sluníčkem, logem občanského sdružení Život dětem, které s deníkem Blesk na projektu už druhým rokem spolupracuje, zdobit i pódia, na nichž andílci vystoupí.
Fanoušci se mohou do projektu zapojit posíláním dárcovských SMS, na pomoc vážně nemocným, handicapovaným a opuštěným dětem půjde i část výtěžků z aktivit skupiny.

409701:gallery:true:true

Andílci navíc připravují muzikálovou show a rozjíždí se i výroba sbírkových předmětů pro projekt Blesk – Srdce pro děti. Angelina, Míša, Nikola, Tereza a Vendy se také chystají navštívit nemocné děti v nemocnici i ty v dětském domově. Těm dokonce zazpívají. „Chceme děti trochu rozveselit a dodat jim svým vystoupením elán a chuť do života,“ řekla Blesku Vendy.

409703:gallery:true:true

 

 

Autor: Kamila Tomsová