„Náš Leo překonal těžkou boreliózu. Postihlo mu to tvář, kterou má z poloviny ochrnutou,“ prozradila smutně maminka Machaly.

Zpěvák a bývalý fotbalista si v dětství prošel kvůli nemoci přímo peklem, které v něm zanechalo trvalé následky. „Jsem trémista,“ přiznal sexy Machala, z kterého jsou všechny dívky mimo, ale on si stále nevěří. Po sobotním vystoupení, které se mu moc nepovedlo, dokonce chvíli brečel. Sympaťák ze Zlína má však k nejistotě svoje důvody.

„Jako maličký prvňáček pořád chodil po nemocnicích a různých vyšetřeních. Nakonec se z toho dostal a my jsme za to velmi rádi,“ popsala maminka Machaly jeho těžké dětství. „Ta řeč mu však kvůli ochrnuté tváři zůstala jemně poznamenaná,“ dodala smutně matka.

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Fotbal na Facebooku

Borelióza, kterou přenášejí převážně klíšťata, je velmi nebezpečná nemoc. „Když se neléčí a dostane se do těžšího stadia, může postihnout celý nervový systém,“ vysvětlila dětská lékařka Iveta Herbanská. „Může dojít k ochrnutí a poruše hybnosti mimických svalů,“ dodala.

Leo Machala v semifinále Česko Slovenskej SuperStar.
Autor: Milan Krupčík, TV Markiza

Blesk zjistil, že tento zpěvák a bývalý fotbalista má za sebou těžkou boreliózu, která mu způsobila ochrnutí tváře a trvalé následky