Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dům snů: První vážné zranění!

Fotografie
7. října 2009 | 05:00

Neopatrný pohyb, jediný špatný krok a málem došlo k neštěstí! Soutěžící novácké reality show Dům snů jsou v pátém dílu v nepříjemném šoku. Během výletu, který dámy dostaly od štábu za odměnu, se totiž vážně zranila jedna z nich, Romana z týmu žlutých.

Boj o dům za třináct milionů korun Romana zaplatila vlastním zdravím! Přitom všechno začalo tak idylicky. Soutěžící dámy byly po výběru koupelny odměněny pobytem v luxusním zámku v Trnové, kde na ně čekaly stylové pokoje a večeře s šesti chody připravená francouzským šéfkuchařem. Všichni si užívali dosud nezažitého luxusu do té doby, než Romana upadla na schodech a poranila si zle nohu.

Štáb musel přivolat sanitku a záchranáři ji odvezli do nemocnice. Z ní se dostala nešťastná Romana se sádrou a berlemi. Po návratu mezi soutěžící ji čekal další šok. Místo pochopení se totiž mezi ostatními ženami začaly ozývat nepřátelské hlasy, že by měla v soutěži skončit! A zatímco její partner Antonín společně s ostatními muži nasazoval domku v Želivci okna, netušil, že jejich další účast v soutěži může být Romaniným zraněním opravdu ohrožena. Pravidla jsou totiž nemilosrdná. Pokud se někdo zraní nebo onemocní, může o soutěž přijít.

Autor: luc
Video se připravuje ...