I Adela Banášová (28) a Leoš Mareš byli překvapeni. Leoš zřejmě i kvůli tomu, že si uvědomil svou chybu a bál se, že právě ona je za jejím vyhozením.

VSTUPTE NA CHAT S DEBORAH KAHLOVOU! PTEJTE SE ZDE!

„Vím, že jsem se přeřekl. Číslo, které jsem uvedl, se používalo v minulých projektech, které jsem moderoval. A já ho mám zažité,“ vysvětlil chybu Mareš. Možná právě ona připravila Deborah o několik rozhodujících hlasů.

Deborah Khalová při semifinále...
Autor: TV Nova

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Fotbal na Facebooku

Nicméně Mareš se soutěžící omluvil a svou chybu tak alespoň částečně napravil. "Mareš jí volal, omlouval se jí s tím, že ho to moc mrzí," řekla maminka zpěvačky Deborah.

Rodina Deborah je z vypadnutí dcery zklamaná. "Myslím si, že jí tak trochu uškodilo, že je Němka a že měla malou publicitu. Ani jednou se neobjevila na záběrech z castingů," postěžovala si maminka zpěvačky Olina.

„Nedá se nic dělat. Myslím, že Deborah nebude žádat kompenzaci. Je to show, někdo musí vypadnout. Život jde dál,“ reagovala maminka Olina na chybu Mareše. "Nemyslím si, že by jí chyba Leoše uškodila," dodala.

Fotogalerie
6 fotografií

Televize Nova také nechce připustit, že by přeřek hlasování ovlivnil.

„Přeřeknutí Mareše nemělo na výsledek žádný vliv. Na číslo, které uvedl, přišlo pouhých 26 hlasů. Ty pořadí nemohly změnit,“ řekl Blesku koordinátor Česko Slovenské SuperStar Adam Kotalík.

„Nečekala jsem to. Pořádně mě to šokovalo, protože jsem se svým výkonem byla celkem spokojená,“ přiznala asi po hodině pláče zhroucená semifinalistka.

Být první Češkou vyřazenou z prvního semifinálového kola byla pro Kahlovou potupa. Navíc když ji po jejím nedělním výkonu chválila porota. Diváci jsou však neúprosní a naděje mladičké zpěvačky utnuli.

Deborah se s maminkou vracela v pondělí večer do Prahy a čekalo na ni několik fanoušků, kteří chtěli autogram.