Porota se s tím nemohla vypořádat ještě dlouho poté, včetně moderátorů. Diváci jim hned napoprvé vyhodili jednu z favoritek, které věřili.

V neděli, která náležela prezentaci dívek, patřil výkon šestnáctileté Debbie z Prahy k nejlepším a nejkomplexnějším. Moc pěkný zjev, zajímavý outfit a hlavně skvělý, nakřáple sametový hlas. Porotci řekli unisono bravo. Tahle holka z Prahy se jim očividně líbila. Rozhodně v seznamu možných odpadlíků nebyla.

Fotbal na Facebooku

O to víc je zvedl ze židlí fakt, že diváci Kahlovou ze soutěže vyloučili. Ostřílení chlapi Habera s Hejmou neuhlídali výraz a nevěřícně zírali. Martě Jandové se po tváři řinuly slzy a brečela i Darina. Co si vlastně Dara o tomhle průšvihu myslí? Emoce se přes noc usadily, rozčilení vychladlo...

Daro, co mi řekneš k vyloučení Deborah?
"Stále se z něj nemůžu vzpamatovat. A troufám si tvrdit, že takhle její odchod cítíme všichni v porotě. Na leccos jsme zvyklí, musíme být profesionálně nad věcí, ale tohle byl šok, který jsem dlouho nezažila."

Opravdu to bylo natolik silné?
"Ano, nepřeháním. Před kamerou jsme se s Martou jakžtakž držely, ale v šatně jsme brečely jak želvy. Víš, to je směs beznaděje, nespravedlnosti, bezmoci, soucitu a také vzteku. My jsme měli, tím myslím celou porotu, Deborah zařazenou mezi třemi, čtyřmi nejlepšími holkami. Velmi dobrých zpěvaček je v soutěži víc, ale ona byla něčím jedinečná. Projevem, exteriérem, podáním. Už to, jak se dívala…"


Deborah Kahlová
Autor: Ivan Kelement, Nový Čas

Deborah Kahlová


Rozumím dobře, že Deborah mohla být SuperStar?
"Mohla a taky nemusela. Jak jsem řekla, talentovaných, něčím zajímavých adeptek je víc. Navíc, až teď se SuperStar pořádně rozjíždí a ony teprve dostávají možnost ukázat, co v nich je. Ale Debbie si rozhodně zasloužila ještě nějakou dobu v soutěži být."

Čtěte také:
Skandál: Mareš připravil Deborah o hlasy!
Dara oplakla Deborah: Slzy se mísíly se vztekem!
Fanoušci zuří: Chceme Deborah zpět!
SuperStar: Vypadli Kahlová, Maščuchová, Michna a Ločaj
Superstar: Rozhovor s Deborah Kahlovou (16)

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Když už jsme u podívané – ty modýlky, co mají na sobě soutěžící, vybírají stylisté? Přiznám se, že kombinace flitrového topu a skládané kostkované sukně mě u Lucie Láncošové dostala. A tak bych mohla pokračovat dál.
"Naprosto chápu tvou poznámku. Ale musím říct, že se soutěžící zatím oblékají sami. Vizážisti je trochu nalíčí a učešou. Toť vše. Stylisté nastoupí až ve finále. Jsem zvědavá, co z nich udělají. Nemusím ti, Františko, říkat, že já i Marta máme často na generálce nutkání křičet: Proboha, tohle holka nedělej! Ale musíme mlčet, radit nemůžeme."

A kluci?
"V průměru vládnou menším talentem, ale větším vkusem."

Vraťme se k bolestnému odpisu Debbie. Jak reagovali moderátoři, štáb? "Podobně jako my v porotě. Adela nevěřila a Leoš přišel úplně hotový do šatny. Říkal, že když viděl, jaké má přečíst jméno, dostal zatmění a myslel, že to nedá... A hlavně, všem nám volala spousta kamarádů z branže. Z celé republiky. Taky nechápali a ptali se, co se to v našich zemích děje. Fakt deprese."

Kdo je podle tebe na vině?
"Kdo jiný než diváci u televize - ti, jež posílají svůj hlas? Během castingů i v divadle, nám někteří z nich nadávali. Názory poroty pokládali za tupé, neurvalé, drsné. A pak pohřbily šance evidentního talentu. A to mě štve nejvíce."

Fanoušci zuří: Chceme Deborah zpět! Čtěte ZDE >>