Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Důstojník se polil benzinem a zapálil!

Ilustrační fotografie.
Ilustrační fotografie.  (Autor: Archív)
Autor: žig, tch, rys - 
6. října 2009
05:19

K děsivému řešení rodinných problémů dohnal nejspíš nezvládnutelný a nesnesitelný stres důstojníka české armády Vladimíra Č. (49). Na svatého Václava se polil benzinem a zapálil!

Je pondělí 28. září, odpoledne. Česko si užívá jednoho z posledních slunných dnů. Zahradní altán u domku v Mikulovicích na Jesenicku náhle vzplane mohutným požárem. Než se altán začne hroutit, stačí z něj soused vytáhnout hořící tělo majitele domu. „Ve velmi vážném stavu byl muž s popáleninami na 80 až 90 procentech těla transportován na popáleninové centrum v Ostravě,“ řekl šéf záchranky Olomouckého kraje Ivo Mareš. Důstojník zatím stále bojuje o život.

Hasiči uhasili požár během několika desítek minut. Škoda nebyla velká. Mikulovice jsou však v šoku. „Byl to fajn kluk. Pohodář. Znali jsme se od dětství. Chodil s námi na fotbal, na pivko. Nerozumím tomu, co se stalo,“ řekl Blesku kamarád popáleného.

„Měl snad o dvacet let mladší ženu. Říká se, že to v poslední době mezi nimi neklapalo. Před časem ho převeleli do Čech. To je spousta důvodů, aby chlapovi hráblo. Je ale hrozné, že to řešil takhle,“ povzdechl si další ze sousedů.

„Mohu potvrdit, že dotyčný působil v útvaru v Týništi nad Orlicí,“ sdělil mluvčí vojenské policie Jan Čermák. „Znal jsem ho jako hodného člověka. Měl dvě dcery, na které byl fixován,“ konstatoval kolega popáleného důstojníka.
Policie uvalila na případ přísné informační embargo. Lidé v Mikulovicích však mají jasno. „Každý tady ví, že se polil benzinem a zapálil,“ shodli se chlapi v hospodě. „Pracujeme na několika vyšetřovacích verzích. Že je mezi nimi i sebevražedný motiv, nevylučuji,“ uvedl mluvčí jesenické policie Jiří Černěnko.

marekmusil ( 6. října 2009 19:13 )

http://tojesila.cz/ na techlech strankach se pise, ze zpevacka Lucie Bila je tehotna s cernochem !! maj i foto !!

tojesila02 ( 6. října 2009 15:54 )

Mrkněte i na http://www.tojesila.cz/

helena ( 6. října 2009 11:13 )

on je slaboch a ty blbec

quasimodo ( 6. října 2009 10:38 )

80-90% popaleno, to neprezije. A ja mu preju aby neprezil. Pokud by se z toho vylizal, byl by na tom hur, nez kdyby zemrel. Desitky plastickych operaci, urcite bez prstu, zdevastovany oblicej,...... To uz by nebyl zivot,ale zivoreni.

gogo ( 6. října 2009 07:00 )

Zobrazit celou diskusi