Kontroverzní vdova, nyní už znovu šťastně vdaná paní si k příjmení po prvním muži, hitmakeru Svobodovi, připojila nové jméno Auš a pozdní svatební veselici uspořádala na pražském botelu Admirál.

Zatímco manželskému slibu přihlíželo pár svatebčanů, na loď byl pozván malý dav. Dress code (doporučený ráz oblečení) nebyl stanovený a výsledkem byl mišmaš stylů, formálních i ležérních, více či méně vkusných, v drtivé většině hodně fádních a nepříliš dokonalých kreací. Příkladem byla i samotná novomanželka, osmatřicetiletá Vendula, která svou popularitu a věhlas začínala v úhledném byznys kostýmku a na oslavné party k druhé svatbě skončila v lesklých kamaších a minišatech z umělého úpletu.

Vendula Svobodová
Posvatební party začala kolem půl osmé večer, ale hostitelka Vendula Svobodová dorazila už odpoledne. Navrstvený, do půli sahající top z jemného trikotu, bavlněné legíny, luxusní kabela a pohodlné, vskutku krásné balerinky. Nenalíčená tvář. Na civil dost dobré, leč na jinou postavu.

406716:gallery:true:true

Janis Sidovký a Pavel Vítek
Registrovaní partneři, za léta soužití stylově sehraní muži, zvolili pro tento večer městskou ležérnost. Janis si vzal k džínům hladký klasický pulovr s kobaltovou košilí, jejíž límeček naštěstí úhledně nevystrčil. Pavel oblékl košili a manšestrové sako. Tady vyhrává Janis – Pavlovi nesedí džíny a boty bych doporučila už vyřadit.

406714:gallery:true:true

Michal David
David, jenž je stejným hitmakerem jako byl Svoboda, na botelu zpíval a hrál. Do pruhů vytkávané klubové klubové sako je dobré, hladké basic triko je už varianta na hraně, ale proč ne. Lakýrky, bohužel s nastaveným pojetím neladí, kožené kalhoty bych odložila a s nimi i nemožný řemen s fotrovským poutkem na mobil.

406712:gallery:true:true

F.A. Brabec a Jarka Pecharová
Kreativní kameraman a emotivní režisér F.A. Brabec dorazil spolu s manželkou, která je kostýmní výtvarnicí. Vzhledem k její branži bych předpokládala víc povedenější kreace. Pan režisér má skvělé boty, v pohodě je i vrstvení košile, vesty, saka, ale kalhoty působí křiklavě. U jeho paní spojení společenských šatů, sportovních kotníčkových střevíců, večerního psaníčka a jupky nechápu. Tady se hra s kontrasty zle nevyvedla.

406710:gallery:true:true

Milada Karasová
Nejlépe oblečenou ženou večera byla šéfka nejstarší české porevoluční modelingové agentury Czechoslovak Models, která pro svět mimo jiných objevila krásky Peštovou, Krainovou, Herzigovou. Široké nohavice, pánské sáčko, trendy blůza s volány. Na nohou retro lodičky a velká kabela (nejspíš na svatební dar, i když ty fyzické Vendula zakázala a ke vchodu dala kasičky). Zkušená Karasová zkrátka nezklamala.

406713:gallery:true:true

Jan Fischer
Premiér stávající vlády brzy pochopil svou státnickou roli i fakt, že mu ve skříni musí viset řada kvalitních, na tělo ulitých obleků. Diagonálně pruhovaná růžovočerná kravata je hezky zářivým prvkem, ale stříbrná spona pásku se příliš prosazuje v kalhotách.

406711:gallery:true:true

Šárka Ulrichová a Jakub Ludvík

Jedna z hvězd seriálu Ulice a známý módní fotograf odcházeli z večírku společně. Jakub je ve svém stylu klasik – kožená bunda, džíny a šátek na hlavu jsou v jeho skříni stálice. Na Šárce oceňuji pokrývku hlavy – sluší ji a ladí s úpletovým kabátkem, který brutálně kazí nevhodný zip. A místopodkolenek měly být nadkolenky.

406715:gallery:true:true

Vendula Auš Svobodová a Patrik Auš
Novomanželka zůstala věrná stylu odpoledního outfitu, jen bavlněné leginy vyměnila za svírající elastan, delší top za minišaty z elastického žerzeje a balerinky za boty na podpatku. Její polovička Patrik se s ní vyladil černou košilí, jejíž rozhalenku vyplňovalo pár chlupů a zlatý řetěz na krku.

406717:gallery:true:true