Od loňského prosince, kdy začali zkoušet, došlo k několika rozchodům i zamilováním a očekáván je i jeden přírůstek do rodiny.

Vilém Čok

Jeho syn byl napaden skupinou útočníků. Skončil v nemocnici se zlomeným nosem a těžce pohmožděným obličejem. Zpěvák to doteď řeší.

Petr Kolář

S manželkou Zuzanou očekává druhého potomka. Na svět má přijít v listopadu. Jeho pohlaví si nechce nechat říct. Chce být překvapený.

Fotogalerie
5 fotografií

Lída Finková

Manželka Richarda Genzera se vrátila po porodu syna do plné práce a dostala zajímavou pracovní nabídku. Bude v porotě soutěže Duety na České televizi.

Alan Bastien

Po třech letech manželství se s ním rozvádí manželka, tanečnice a moderátorka Kristina. Už se odstěhoval ze společného bytu a našel si podnájem.

Pepa Vojtek

S kapelou Kabát odehrál nejúspěšnější koncert své kariéry, na nějž přišlo téměř 70 tisíc lidí. V létě řešil přes média problémy s exmanželkou Libuší.

Život během stovky představení protagonistům pořádně zamíchal kartami
Autor: Martin Mithofer

Bohouš Josef

Autor muzikálu je opět singl. V létě se rozešli s partnerkou Jitkou, s níž byl téměř tři roky. Blesku svěřil, že popud k rozchodu dal on.

Marta Jandová

Naskočila do muzikálu za Ivetu Bartošovou a hned zaujala natolik, že si ji vybrali do poroty SuperStar. Prožila i krátký milostný románek, který už skončil.

Monika Absolonová

Po dlouhé době se zamilovala. Před měsícem představila jako nového partnera lobbistu Vratislava Jandu, bratra svého nejlepšího kamaráda.

Tomáš Savka

Prosadil se i v muzikálu Dracula. Právě jeho hlas si vybrali i pro nové muzikálové CD. Daří se i jeho přítelkyni Markétě Procházkové, s níž žije už dva roky.

Jan Maxián

Člena kapely NightWork si vyhlédl do velkolepého projektu Kudykam textař Michal Horáček.

Petr Poláček

Dostavěl dům a sestavil novou kapelu a připravuje s ní pro rok 2010 klubové turné, na němž zazní písně z jeho desky Iluze a cover verze hitů Johna Bon Joviho.