Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Učitelka v jeslích zneužila sedm dětí!

Autor: rvs, INT - 
2. října 2009
07:00

Británií otřásá odporný skandál. Vanessa George (39) pracovnice dětských jeslí z Plymouthu byla obviněna ze sexuálního zneužití sedmi osmnáctiměsíčních dětí!

Podrobnosti případu jsou neuvěřitelné. Podle britského deníku The Sun využívala George se svými dvěma komplici při zneužívání i sexuální pomůcky. Žena i její komplici jsou zároveň obviněni z tvorby a šíření pornografických fotografií dětí.



Zneužívání začalo podle obvinění již loni v září a pokračovalo až do letošního června. Rodiče dětí jsou zprávou naprosto zděšeni. "Byla to kamarádská a živá žena. Milá, příjemná, děti ji měly moc rády. Teď se mi z pohledu na její obličej dělá špatně," uvedla pro server SkyNews maminka jednoho z dětí. "Je to ten nejhorší pocit, jaký vůbec můžete mít, je vám špatně 24 hodin denně a vůbec nemůžete usnout," dodává.

S oběma komplici, nezaměstnanou svobodnou matkou Angelou Allen (39) a prodavačem počítačů a otcem jednoho dítěte Colinem Blanchardem (38) se Georgeová údajně seznámila na sociální síti Facebook, kde si trojice deviantů vyměňovala fotografie zneužívaných dětí pořízené na mobilní telefony.

Přesné podrobnosti této odporné kauzy nejsou vhodné ke zveřejnění. "Detaily sexuálních praktik jsou nepublikovatelné, obsahují zvrácené sexuální útoky na zcela bezbranné děti," uvedl server SkyNews.

nasrana ( 3. října 2009 23:24 )

S takovejch úchylů je mi na blití! Některý individua už prostě nevědí co roupama. Divím se, že takový zjevy vůbec můžou pracovat s malýma dětma. Takový hnusný pí.. bych nesvěřila ani zvíře. Bohužel, i takové věci dělá jen člověk a ani nechci domýšlet jak rozšířené to je,kolik dětí musí trpět?! Tyhle psycha by se měli hned likvidovat!

suffran ( 3. října 2009 10:21 )

nesvěřovat svoje dítě nikomu cizímu koho neznám. Lidi vychovávejte si své děti sami, tak jak to má být a nevymlouvejte se na karieru apod. Pak se vám tohle nestane! Anebo děti nemějte. Že ženská po třech měsících mateřské běží zpátky do práce je hnus. Proč si ho pořizuje, když s ním pak nechce bejt?!

drobena22 ( 2. října 2009 18:57 )

http://www.tojesila.cz/cz/s16/c1633-ZHAVE-AKTUALITY/n2210-Proc-CSSD-nepodporila-rozpusteni-snemovny

gogo ( 2. října 2009 16:08 )

Obávám se že bohužel opak bude pravdou .....

matyldamatylda ( 2. října 2009 16:02 )

No to máte pravdu,např.u některých klipů vysílaných v dopoledních hodinách v televizi pro -náctileté JEN ZÍRÁM A to rozhodně nejsem nějaký puritán

Zobrazit celou diskusi