Exmanželka zpěváka Jiřího Korna má teď jediné přání. Přečkat období rozchodu v klidu. „Doufám, že se mi podaří získat nad věcmi nadhled. To je to jediné, co potřebuji,“ přiznala Blesku smutně Kateřina.

Kateřina se od hoteliéra odstěhovala už v únoru. Důvodem dlouhodobých sporů byl podle jejích známých postižený syn Kornové z prvního manželství Filip (17). Pařízek prý žádal, aby ho Kateřina dala do ústavu. „To ale Kateřina rozhodně odmítala. Nechtěla se s tím smířit,“ řekly Blesku její kamarádky.


290737:gallery:true:true

Kateřina Kornová s manželem Jiřím Pařízkem


Na dětech totiž bývalé modelce záleží nejvíc. Momentálně jsou dcera Kristýna (16) a syn Filip její jedinou radostí. Kornová se snaží soustředit pouze na jejich výchovu. Dříve pracovně velmi vytížená Kornová nemá v současnosti na práci ani pomyšlení.

Krach manželství vzal půvabné ženě, která vždy okouzlovala svým sex-appealem, chuť do života. „Nemůžu teď uvažovat nad pracovními nabídkami. Musím si nejprve vyřešit všechny rodinné problémy,“ řekla Kateřina a přiznala, že by mnoho událostí ze svého života raději vymazala. A není divu. Během posledních let se musela vyrovnat s rozpadem dvou manželství, s postižením syna, několika nevydařenými vztahy a dvěma potraty...

Fotogalerie
1 fotografie