Stav Remundy, který koncem minulého roku prodělal mozkovou mrtvici, se výrazně zlepšil. „Cítí se opravdu velmi dobře. Už mě i kibicuje,“ řekla Blesku Janžurová.

Iva Janžurová přiznává, že zdravotní stav partnera se natolik zlepšil, že se mu vracejí i staré návyky. „Musím ho napomínat, aby mě tolik neprudil,“ popsala s úsměvem herečka. „Včera jsme jeli autem, já v klidu spala a muž řídil. To je důkaz, že se mu důvěřuje a že je vše zlé za námi,“ dodala Janžurová.

Fotogalerie
2 fotografie

Pro herečku byla péče o partnera prio ritou. Dokonce odříkala nabídky na práci a věnovala se výhradně svému muži. Zdravotní stav Remundy se ale natolik zlepšil, že má herečka čas i sama na sebe a může se opět vrhnout do práce.

„Těžké období je pryč a já po krásném létě opět začala pracovat,“ prozradila Janžurová, která kývla na nabídku natáčení nového 13dílného seriálu Cukrárna od režiséra Dušana Kleina (70). „Hraju tam takovou potrhlou babičku, ještě spolu s Naďou Konvalinkovou a Janou Štěpánkovou,“ řekla Blesku herečka. V hlavních rolích se představí i Veronika Žilková- Stropnická (47) a Jan Hrušínský (54).