Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policista zveřejnil hovor z tísňové linky 158

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, šim - 
21. září 2009
08:53

AUDIO: Teplický policista pro zábavu nahrál hovor zaznamenaný na tísňové lince 158 na YouTube. Byl za to kázeňsky potrestán.

Podle serveru iDnes přišel o více než 10.000 korun. Policista si z policejního do svého počítače přehrál rozhovor z linky tísňového volání 158 a poslal ho známým, protože mu připadal zábavný. Rozhovor se nakonec ocitl na serveru YouTube, kde si ho poslechly desetitisíce lidí.

Mluvčí teplické policie Ilona Novotná iDnes.cz potvrdila, že policista byl kázeňsky potrestán, ale výši pokuty pro něj odmítla sdělit s odůvodněním, že je to jeho soukromá věc.



Nahrávka zachytila rozhovor operačního důstojníka policie v Teplicích se zmateným volajícím. Muž si stěžoval, že ho kdosi obtěžuje, ale dlouho nedokázal říci, kde bydlí, ani to, jak se jmenuje. Nahrávka trvá téměř tři minuty, během nichž policista trpělivě "páčí" z telefonujícího muže údaje, aby za ním mohl poslat hlídku.

Kolegovi operačního důstojníka, který si rozhovor pustil, přišla celá záležitost tak veselá, že si záznam přehrál z policejního počítače do svého a poslal ho svým známým. Pak si ho začali mezi sebou přeposílat další lidé, až se ocitl na serveru YouTube.

"Tím, že to stáhl z počítače pro své soukromé účely, porušil vnitřní předpisy, protože žádný záznam se nesmí dostat ven," řekla mluvčí teplické Novotná.

pipinkaa ( 22. září 2009 14:04 )

no tím hure pro ne ,o)

manolla1 ( 22. září 2009 13:42 )

myslím si, že se ztrapnil pán policajt ...., vypadalo to z rozhovoru tak, že si někdo dělal srandu - že to byla sázka ....

sedan ( 22. září 2009 10:39 )

Vážení Rodičové - nově otevřená specializovaná ambulance ultrazvukové diagnostiky pro Děti a Rodiče www.dc-flipper.cz Mrkněte ještě dnes a Objednejte se On-line

pipinkaa ( 22. září 2009 06:51 )

A kdyby ten pa´n v telefonu umíral, nebo ho nèkdo `šel zabít, tak policie by nevyjela, protože neřekl město? během sekundy na mapy.cz mohli najít sklarska 259 a ihned vyjede jako jediná Bílina....... ale raději na něj řve MĚSTOOOO a akorát dokazuje jakej je sám dement

kalichmann ( 21. září 2009 22:42 )

Ty kluci co se venku fakt snaží a dojde k nehodě, tak půjdou možná mimo službu. Tenhle se z nudy posmíval chudákovi a dostane pokutu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání