Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Dalík prodává byt: Stěhuje se do Toskánska?

Fotografie
Tento recesistický billboard se v pražských ulicích objevil jako reakce na Topolánkovu a Dalíkovu koupi bytu  (Autor: internal)
Autor: rvs - 
16. září 2009
15:43

"Velký kamarád" Topolánek vyhrožuje odchodem z politiky a Marku Dalíkovi začalo asi pořádně téct do bot. Rozhodl se prodat svůj luxusní byt nedaleko Pražského hradu.

V nabídce realitní kanceláře Svoboda & Williams se Dalíkův luxusní byt v pražské ulici Na Valech o rozloze 125 metrů čtverečních, vybavený luxusními elektrospotřebiči Miele, kamenými obklady a vířivkou objevil za 'lidovou' cenu 589 275 Eur, tedy přibližně 15 milionů korun. Byt zřejmě stál původně 8,5 milionu korun, stejně jako vedlejší byt Mirka Topolánka.

Kromě nedostatku financí se nabízejí i jiné důvody, které by dalíka mohly k prodeji vést. Že by se Markovi začalo stýskat a usmyslel si přestěhovat se blíže k bytu Lucie Talmanové? Tam se totiž již dříve odstěhoval Dalíkův někdejší soused Mirek Topolánek a Markovi tak jako sousedka místo veselého společníka Mirka zbyla pouze pořádně naštvaná expremiérova žena Pavla.

Možné je ale jistě i to, že se Dalíkovi letní pobyt 's přáteli' v italském Toskánsku zalíbil natolik, že se rozhodl chladné Česko opustit a na jih Evropy se přestěhovat nadobro. Nebo se snad Marek chystá v Lichtenštejnsku potěšit svou přítomností tajemstvím opředeného byznysmena Markuse Manfreda Haslera, který mu toskánskou vilu pronajal?


Tento recesistický billboard se v pražských ulicích objevil jako reakce na Topolánkovu a Dalíkovu koupi bytu Tento recesistický billboard se v pražských ulicích objevil jako reakce na Topolánkovu a Dalíkovu koupi bytu | Martin Pekárek

Tento recesistický billboard se v pražských ulicích objevil před několika lety jako reakce na Topolánkovu a Dalíkovu koupi luxusních bytů


Čtěte také: Dalíkova a Topolánkova podivná dovolená v Toskánsku >>

Video se připravuje ...
Další videa