„Pomáhám tomuto klubu shánět sponzory," dodal na vysvětlenou Blesku Vít, kterého jsme vyfotili, jak na Spartu přichází před sobotním zápasem s Jabloncem.

Fotogalerie
3 fotografie


Zatímco Mirka Čejková před několika týdny přišla o práci v televizi Prima, její manžel naopak získal lukrativní post. A to přímo ve fotbalové Spartě. "Mám velmi dobré a profesionální vztahy s obchodním ředitelem Sparty. Předložil jsem mu prezentaci svých služeb, ta ho zaujala, a tak jsme se dohodli, že budu pro Spartu pracovat. Vzhledem k tomu, že jsem už roky fotbalový manažer, tak na tom nic divného nevidím," říká Vít, který má na starost shánění nových sponzorů.

A nevadila Spartě skutečnost, že manžel Čejkové strávil nějaký čas mimo zákon? "Oni samozřejmě vědí, co se kolem mě dělo, ale minulost neřeší, vztahy jsou korektní a na profesionální úrovni (pozn. redakce - tak nám to potvrdil i tiskový mluvčí Sparty). Je to velká šance jak dokázat, že jsem normální a férový, a tím dát jasnou odpověď naší slepé justici a svým jednáním a výsledky se očistit - veni, vidi, vici," tvrdí Vít.

A jak je manžel populární moderátorky ve své práci úspěšný? "O tom nechci mluvit, je to dlouhodobá strategie a zodpovědnost," říká Vít, který se netají tím, že Sparta je od dětství jeho srdeční záležitost.