Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Řidič Student Agency prý pašoval cigarety

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, šim - 
12. září 2009
21:05

Šok zažili cestující společnosti Student Agency, kteří cestovali žlutým autobusem z Česka do Londýna. Řidič autobusu byl zadržen pro podezření z pašování cigaret.

Na hranicích ve francouzském Calais nechtěli celníci autobus pustit do tunelu pod kanálem La Manche. Podle jedné z cestujících, která se ozvala serveru tn.cz, bylo důvodem zadržení podezření, že řidič pašuje cigarety. Údajně jich u sebe měl 300 kartónů.

Francouzští celníci autobus v Calais drželi dlouhých devět hodin. Ředitel společnosti Student Agency Radim Jančura serveru tn.cz řekl, že všem cestujícím bude uhrazeno jízdné a případně i pobyt v hotelích, pokud kvůli zadržení zmeškali další spoje. Pokud se ukáže, že za incident opravdu mohou řidiči, hrozím jim podle Jančury vyhazov z práce.

sona1 ( 13. září 2009 21:16 )

nadelate s toho jak gdiby se stala snad vrazda....no boze takovej kraval kvuli cigaretam.to teda byla aktivni cectujici.................za oplatu stala na hranicich asi9 hodin hesky moc moc chytra.

hani ( 13. září 2009 08:57 )

Pasovali nepasovali a cigarety jsou. Ridici dobre vi ze na hranice je dobre pejsky a cigarety je spatny napad - policie to lehce vyhleda a zabali. Hned maji problem. A muze to konkurenti takovu spinu udelal? Proc ne? Proc by ridic musi udelat prohlidku sveho busu kdy vi ze nic spatneho ne veze? Busy z ukrajinci musi hlidat moc dobre - vezou vse. Jenom drogy ne musi - mate sve. A z Ceska vezou genetycke elexiry-zbran. Moc vezou. Novu. Presne v Cesku vyrobi moc noveho jedu. Mate moc dobre laboratore. Na objednavku tam vyrobi vsechno. A ridi ten krvavy binec Paroubek. Najivny a nevynny. Te ridici maji problem ani zac. Jenom tak. U specaku je bezna vec hazet jakukoliv spinu pro kompromentovani firmy, lide. Kdysi moc hlasite psali za takovy praktiky KGB. Hned to delaji vse specaky a vse mlci.

Zobrazit celou diskusi