Tomáš Krejčíř se jako herec proslavil především v první řade Rodinných pout, odkud po skončení přestoupil na Novu do Ordinace v růžové zahradě. V současné době pak moderuje Snídani s Novou.

Fotogalerie
3 fotografie

A jak se zdá, tak jeho práce mu dost vynáší. Krejčíř si totiž za své honoráře pořídil kliniku estetické a oční chirurgie Top Esthetic, která sídlí v luxusní lokalitě na Vinohradech.

„Ano, rozhodl jsem se podnikat a doufám, že jsem zvolil správný obor,“ přiznal Krejčíř. Ten má v klinice padesát procent, druhá polovina patří mladé lékařce Petře Matějkové (32). „Asi je všem jasné, že i když jsem poloviční majitel, tak se nebudu starat o naše pacienty. To musí dělat profesionál v tomto oboru. Já jsem přece herec a moderátor,“ směje se Krejčíř.

Ovšem vlastnictví plastické chirurgie není zdaleka jedinou výstředností tohoto herce. Krejčíř je aktivním a vysoce postaveným členem církve Ježíše Krista Svatých posledních dnů, kterým se přezdívá mormoni.

Krejčíř této zvláštní církvi, která například věří, že Ježíš mezi ukřižováním a zmrtvýchvstáním pobýval v Americe, musí odvádět deset procent všech příjmů. Tedy i výdělky ze své kliniky.

„Tomáš už církvi odevzal téměř milion korun,“ prozradil jeden z jeho přátel. Sám Krejčíř nechce o své víře příliš mluvit. „To je soukromá věc každého člověka,“ vysvětluje.