Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Lucka (16): Rozpálí mě kluci

Lucka (ležící) se svou partou, mezi nimiž se cítí nejlépe
Lucka (ležící) se svou partou, mezi nimiž se cítí nejlépe  (Autor: Blesk)
Autor: INT - 
10. září 2009
21:00

Lucka (16) z Pardubic je v tom až po uši. Prožívá totiž tu pravou pubertu a na prvním místě jejího zájmu jsou tak kluci a zase kluci.

Vůbec se za to nestydí, proč taky. A čtenářům Blesku klidně prozradí, co se jí vlastně honí hlavou.

Lucka se učí kosmetičkou, ale ještě neví, jestli se tím bude živit. Až dospěje, ráda by totiž podnikala. Jejím snem je být úspěšnou makléřkou s nemovitostmi. S tím, jak na to, si ale ještě hlavu neláme. Momentálně ji nejvíce zaměstnávají kluci. „Chtěla bych, aby v Pardubicích bylo víc hezkých kluků. Není tu právě velký výběr,“ říká. O klucích se baví ráda, zato o sexu si příliš povídat nechce. Teoreticky ho prý zvládá, ale s praxí zatím nikam nespěchá... Stejně jako s vdáváním. Ideální je podle ní svatba nejdřív ve 22 letech. „Chtěla bych mít vlastní dům a dvě děti,“ představuje si Lucka svou budoucnost.

Zlobí mě rodiče
To, co ji trápí, je škola a rodiče. „Jsou přehnaně starostliví. Nejvíc mi však vadí, že mi nedůvěřují,“ říká o nich Lucie. Sama má jasnou představu, jak se bude chovat ke svým dětem: „Rozhodně je nebudu tak komandovat a určitě jim víc dovolím. Nebudu jim všechno zakazovat.“ V koutku duše ale určitě ví, že to s ní máma a táta myslí dobře, protože jsou pro ni přirozenými autoritami. Má je ráda a na rozdíl od sestry Michaely (18) by je nevyměnila. „Nejhorší je, že sestra mi krade věci. Kvůli tomu se nejvíc hádáme. Štve mě i jinak, ale když o něco jde, tak dokážeme stát naštěstí při sobě,“ tvrdí Lucka. Prostě klasický vztah dvou dospívajících holek.

Vajíčkem bych si hodila taky
A jaké má šestnáctiletá holka priority? Nejdůležitější je pro ni krása, učí se přece kosmetičkou. Hned po tom jsou láska a vztahy a pak peníze a úspěch. Pokud by měla moc něco změnit, chtěla by ve více věcech rozhodovat sama za sebe. In jsou podle ní hiphopeři. Naopak »šamponi«, jak je Lucka nazvala, u ní nemají žádnou šanci. „Jsou to nagelovaní týpci, co si o sobě moc myslí.“ Stejně tak jí nevoní politici. Jsou podle ní nesympatičtí a klidně by se přidala k těm, co po nich házeli vajíčka.

O svět se nezajímá
Dění ve světě jde absolutně mimo ni. V jejím věku jsou pro ni důležitější kamarádi, se kterými tráví snad všechen svůj volný čas. O svět kolem sebe se sice moc nezajímá, ale svět podmořský ji vyloženě baví. Ráda se totiž potápí. „O prázdninách jsme byli v Chorvatsku. Potápění se mi fakt líbí,“ zakončuje Lucie.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

kaculek14 ( 28. září 2009 21:46 )

ty máš dost holka komu to cpes tohleto ... mno děěs ... parchantee

anita75 ( 11. září 2009 09:33 )

Děkuji za článek,tohleto jsem potřebovala abych byla moudřejší... příště by se mohl autor článku pozastavit nad tím ,,proč si pes honí svůj ocásek,,nebo proč vyje na měsíc... dotaz :koilk berete za napsaný článek???v tomto případě za takovou stupiditu?

nessiecage ( 11. září 2009 09:19 )

A co jako? Co nám chtěl básník tímto článkem říct???))))))))))))))))

pbuck ( 10. září 2009 21:34 )

Kdybych chtěla něco napsat do novin a nevěděla o čem, udělám tento a jemu podobné články s někým koho znám nebo mi byl doporučen. Článek o hov*ě a holka se může ve škole vtahovat, že je její fotka na netu, to je vše.Pche

Zobrazit celou diskusi