Sympatická účinkující Česko Slovenské SuperStar, kterou porota za zavřenými dveřmi nepřiměřeným způsobem shazovala, to měla v živote velmi těžké. Kromě vícerých pokusů prorazit v pěveckém světě musela bojovat i s těžkým osudem, konkrétně týráním ze strany svého nevlastního otce Ivana.

Fotbal na Facebooku

Čtěte: Sprosťáci v porotě: Uráželi tlustou zpěvačku!

„Před rokem odsoudili mého otčima za týrání. Psychicky týral hlavně mamku,“ začala pohnutě vyprávět mladá zpěvačka. „Mamka z něj byla zoufalá. Nakonec skončil ve vazbě,“ pokračovala Radka, která o celé věci mluvila jen velmi ztěžka.. „Po pěti měsících ho však pustili. Mamka se s ním rozvedla a se dvěma mladšími sestrami odcestovala do Ameriky,“ prozradila v rozhovoru pro Čas.sk baculatá zpěvačka, která teď žije celkem sama.

„Další sestra žije s přítelem a otčím se odstěhoval ke svým rodičům, takže teď mám celý velký dům jen pro sebe.“ Radka Semivanová z Košic však i přes tyto skutečnosti neztrácí optimismus a vždy si najde důvod usmát se. „Jsem prostě taková povaha,“ dodala baculka, která se snažila prorazit už v několika pěveckých soutěžích.

Fotogalerie
6 fotografií


V roce 2007 se zúčastnila soutěže ´Môj najmilší hit´, která běžela na STV , kde se dokonce dostala do první desítky. Další výzvou byla pro Radku pěvecká soutěž ´Elán je Elán´ a poslední soztěží, kde jsme Radku viděli, byla právě Česko Slovenská SuperStar, která jí přinesla do života další smutnou zkušenost. Radka je však velká bojovnice a jen tak lehce se nevzdává. Dokonce je odhodlaná dát vulgární porotce ze SuperStar před soud!

Čtěte: Tlustá zpěvačka: Haberu a Jandovou dám k soudu!