Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sekačka amputovala chlapci (2) ručičku!

Autor: jad - 
9. září 2009
19:01

AKTUALIZOVÁNO: V obci Husí Lhota nedaleko Mladé Boleslavi odpoledne zahradní sekačka na trávu vážně poranila dvouletého chlapce. Podle našich informací došlo k amputaci ruky!

Tragédie se stala, když otec dítěte sekal trávu u domu. Po zranění zpanikařil, naložil dítě do auta a sám ho vezl do mladoboleslavské nemocnice. Teprve cestou volal na tísňovou linku záchranné služby, která pro dítě okamžitě vyslala vrtulník. Ten zraněného chlapečka transportoval do nemocnice v pražském Motole.

Záchranka ani policie v této chvíli ještě nechce sdělovat podrobnosti případu. "Můžeme potvrdit, že došlo ke zranění dvouletého dítěte," uvedla zatím pouze mluvčí středočeské záchranky Tereza Janečková.

Neštěstí se sekačkou: Lékaři ruku přišili. Více zde!

bledulka ( 10. září 2009 08:37 )

Jak je možné, že tento rok, každý měsíc hned několik rodičů posekalo děti sekačkou? Nikoho neodsuzuju, sama vím, jak je těžké zvládnout malého kluka, ale co dělá malé dítě u sekaček??? Proč je rodiče pouští na zahradu, když sekají trávu??? To mi nejde do hlavy!

1946 ( 9. září 2009 20:38 )

dnešní rodiče jsou nepoučitelní. Když jsem byla malá a táta sekal zahradu jen obyčejnou kosou, museli jsme s bratrem vypadnou a vrátit se na zahradu až skončil.

Zobrazit celou diskusi