9. září 2009 • 13:21

'Naštvaný' McEnroe vyzval srandistu Djokoviče

Autor: deniksport.cz
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO: John McEnroe se prohnal po modrém koberci na chodbě jako vítr, na sobě bílou košili a krémové kalhoty, v ruce starou dřevěnou raketu a na tváři nadšený úsměv dítěte, které právě vešlo do cukrárny.



Výzvu Novaka Djokoviče, jenž si z něj na kurtu utahoval a napodoboval ho, nemohl padesátiletý Newyorčan nepřijmout. „Musel jsem toho mlaďase ztrestat, aby měl úctu ke stáří,“ smál se showman McEnroe v rozhovoru pro deník Sport a další dva americké novináře.


Exkluzivní rozohovor: Lendlem jsem opovrhoval, říká McEnroe »

Bylo krátce před půlnocí a dobrých deset tisíc diváků na centrkurtu Arthura Ashe poslední duel dne mezi Novakem Djokovičem a Radkem Štěpánkem moc neuspokojil. Jednostranná záležitost, česká porážka 1:6, 3:6, 3:6.

A tak si rozpustilý Srb pobyt na dvorci trochu protáhl. Po Nadalovi či Šarapovové si tentokrát vzal na mušku manýry „Superspratka“ McEnroea. „Ten míč byl dlouhý, to nemyslíš vážně,“ řval k umpiru, kde už ale žádný rozhodčí neseděl.

 

John McEnroeFoto čtk

 

McEnroe se dlouho nerozpakoval a vypálil z komentátorské budky. Jeden servis, mrsknutí raketou, podařený volej a další teatrální výkřiky hněvu. „Johnny Mac je skvělý, nikdy nezkazí žádnou legraci. Tohle prostě lidé chtějí,“ vyprávěl potěšený „Djoker“, jenž se u sítě se slavným předchůdcem se smíchem objal.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud