V přestávkách, během kterých hrály písničky, debatovala herečka s moderátory o nedávné premiéře velkofilmu Jánošík. A Dzúriková to českému představiteli zbojníka Václavu Jiráčkovi pořádně natřela.

Dzúriková si zřejmě neuvědomila, že i když se nevysílá do éteru, diváci TV Joj všechno vidí a slyší v přímém přenosu.

Fotogalerie
2 fotografie

"Někomu to stačí. Když psali, že je to pastva pro ženské oči, tak jsem nevěděla, jestli myslí ten klobouk, přírodu nebo jeho. A oni mysleli jeho," drsně okomentovala vizáž mladého českého herce. "Že prý nový sexidol...," kroutila hlavou Dzúriková.

"Nemá ošklivou tvář, ale v tom filmu nebylo nic pro mě," kritizovala oblíbená seriálová herečka dále a dokonce se náznakem vyjádřila i na adresu Jiráčkovy sexuální orientace: "Byla jsem v Náchodě na Mužovi roku. Hodně jich tam bylo a tamten (Jiráček) si myslím, že je taky," naznačila Dzúriková fakt, že na soutěž Muž roku chodí každý rok hodně homosexuálů.

Po jemném náznaku od moderátorů Adely a Sajfu, kteří herečku upozornili, že kamery stále běží a diváci všechno slyší, se Gabrika snažila trapnou situaci otočit v žert. "Jánošík nemohl být teplý, protože kdyby byl, tak to utancuje na tom hrachu. Já jsem teď zmatená, jestli nás nahráváte, jestli je to všechno slyšet," snažila se zmateně vykroutit.

Dzúriková ve své včerejší kritice neopomenula ani páteční filmovou slavnost. "Od premiéry Jánošíka jsem nemocná," stěžovala si. "Klimatizace mi vadila, takže jsem se ani na film nedodívala a vymrzlá jsem šla domů. Během půl hodiny jsem ztratila hlas," kritizovala herečka silnou klimatizaci v kinosále. "Řekla jsem si, tak to ne, to mi za to nestojí," snažila se Dzúriková dále zamluvit to, co předtím do éteru pronesla.