Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mužovo sperma může chutnat po jablíčkách

ilustrační foto
8. září 2009 | 12:51

I když by mnoho mužů do úst své vlastní sperma nikdy nevzalo, po partnerkách vyžaduje, aby se při polykání tvářily jako při ochutnávání božské many.

Přitom mužský ejakulát je přirozeně většinou jemně slaný, nahořklý a někdy také kyselý. Vše závisí na tom, co dotyčný pán konzumuje, jak holduje uzeninám, alkoholu a cigaretám. Zlepšení chuti spermatu slibuje preparát Sweet Release americké společnosti Blue Mountain Nutraceuticals, který údajně už po týdnu promění chuť semene ve sladká jablíčka Golden Delicious.

 

Jablka
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

Jedná se o stoprocentně přírodní doplněk stravy, který má vyjma chuti semene pozitivní vliv také na cévy a srdce, neboť obsahuje omega-3 a omega-6 mastné kyseliny. Již po týdnu užívání dvou tablet denně prý pomůže k radikální změně a vhodný je především pro milovníky orálního uspokojení, kteří nutí partnerku polykat, ovšem neprodukují zrovna libě chutnající ejakulát.

Přípravek je vhodný také pro vegetariány, obsahuje antibakteriální látky, snižuje cholesterol a posiluje imunitu. Třicet tablet v e-shopu vyjde na patnáct dolarů bez poštovného, tedy asi 267 korun. Blue Mountain Nutraceuticals vyrábí také přípravek pro ženy, který mění chuť poševních sekretů a dodává jim příjemně citrusovou příchuť.

 

Autor: Famous