Zpěvačka v pondělí absolvovala na pražské klinice U Apolináře další vyšetření. A podle toho, co jí sdělil její gynekolog Pavel Calda, ještě není všechno úplně ztraceno. I přes prodělaný potrat ještě Ivetě zůstává naděje na miminko.

Bartošové lékaři samovolný potrat diagnostikovali už v polovině minulého týdne. Iveta ale dál pociťovala problémy, a tak šla k lékaři znova. „Krvácela jsem a křeče v břiše nevymizely,“ přiznala Bartošová.

Ivetin gynekolog a porodník Pavel Calda z kliniky U Apolináře zpěvačku včera uklidnil a dal jí dokonce naději. „Jsem v pořádku, žádná cysta, nic špatného. Jen mi pan doktor řekl, že potrat mi neublížil a že naopak, může to prý být i mimoděložní těhotenství,“ rozpovídala se Bartošová.

Fotogalerie
3 fotografie

Podle doktora Caldy mimoděložní těhotenství není nikdy žádná výhra, ale… „Pan doktor mi sdělil, že zázraky se dějí a že zná spoustu případů, kdy se miminko narodí. Tak mu věřím,“ říká Iveta, která se s Caldou domluvila, že v případě nezdaru zkusí umělé oplodnění. „Trošku mi to zprvu vymlouval. Prý to s prací nemohu zvládnout. Já si ale věřím. Půjdu do toho,“ věří si Bartošová. To, že se rozhodla zveřejnit svoji lékařskou zprávu, bere jako nutné zlo. „Musím se bránit, když mi někdo nevěří,“ tvrdí Iveta.