Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sexy dopravní značky dráždily policisty

Autor: čad - 
2. září 2009
05:00

Sexy dopravní značky se včera ráno objevily v ulicích Jihlavy. Jedno z místních rádií se rozhodlo první školní den chránit školáky na nejrušnějších komunikacích města.

Dopravní značky byly nezvykle živé. Jak by také ne. Vždyť to byly spoře oděné modelky, které se při okraji vozovek s dopravní značkou omezující rychlost na 50 kilometrů v hodině snažily upozornit projíždějící šoféry na maximální povolenou rychlost v obci.

„Snahu působit na řidiče tak, aby dodržovali předepsanou rychlost, policisté jen vítají,“ řekla Blesku k svérázné exhibici modelek mluvčí jihlavských policistů Jana Kroutilová. „Je však nutné asi příště zvážit formu akce. Děvčata jsou to hezká a odváděním pozornosti řidiče by naopak mohlo dojít k nehodě,“ dodala mluvčí.

Policisté po zbytek dne monitorovali práci modelek v ulicích města pro případ, že by se dívky ještě více obnažily. „Pochopitelně pokud by sundaly třeba podprsenky, zasáhli bychom,“ poznamenala nekompromisně Jana Kroutilová.

siroky11 ( 2. září 2009 08:31 )

Buď se ta policejní tisk. mluvčí "ukecla", nebo naše dobře placená policie raději čeká někde za rohem, a čeká, až se modelky obnaží? To nemají nic jiného na práci? A ještě k tomu 1. září, kdy se otevírají ZŠ ?

mouse ( 2. září 2009 05:46 )

Policisté po zbytek dne monitorovali práci modelek v ulicích města pro případ, že by se dívky ještě více obnažily. ...tak za tohle si je platíme. Místo aby dávali pozor na školáky a hlídali řidiče, tak čuměj na baby. No já se jim nedivím, ale snad když jsou ve službě by mohli dělat něoc užitečného ne?

Zobrazit celou diskusi