Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Na svatbu exnáměstka se vykašlal Bém i svišť

Svatba exnáměstka ministra zemědělství Iva Hlaváče
Svatba exnáměstka ministra zemědělství Iva Hlaváče  (Autor: Zbyněk Pecák)
Autor: Tomáš Belica, Jan Horák - 
30. srpna 2009
05:03

Měla to být veselka plná VIP. Na svatbě exnáměstka ministra zemědělství Iva Hlaváče se totiž očekávalo podobné osazenstvo jako při nedávné dovolené Mirka Topolánka v Toskánsku. Jenže ti nejdůležitější nakonec nedorazili. Zřejmě také proto účast na Hlaváčově svatbě odpískal i všudypřítomný svišť…

Sladké »ano« si v sobotu v kostele svatého Víta v Českém Krumlově řekli Ivo Hlaváč a Hana Machová. Na svatbě exnáměstka ministra zemědělství, jehož odchod kvitovali hlavně agrárníci, se mělo dostavit i několik rekreantů z Toskánska. Jenže ani lobbista Roman Janoušek, ani šéf ČEZ Martin Roman nakonec nedorazili.

„Slíbil jsem svoji účast na turnaji v Karlových Varech,“ vysvětloval nepřítomnost Blesku jeden ze zvaných, primátor Prahy Pavel Bém. Na bývalého podřízeného se tak přijel podívat jen exministr zemědělství Petr Gandalovič nebo mluvčí RWE Martin Chalupský.

Svatba exnáměstka ministra zemědělství Iva Hlaváče Svatba exnáměstka ministra zemědělství Iva Hlaváče | Zbyněk Pecák

I přesto bylo jasné, že se nežení jen tak někdo. „V kostele na straně, kde seděli hosté ženicha, to byly samé skvěle padnoucí obleky. V porovnání s hosty nevěsty byl ten rozdíl zřejmý,“ popsal Blesku atmosféru jeden ze svatebních hostů.

Zřejmě proto si exnáměstek Hlaváč pro sebe a asi padesátku svatebčanů zajistil ochranku. Ta pak spolehlivě odháněla lidi od Zámecké restaurace, kde se svatební hostina konala.

space ( 31. srpna 2009 23:52 )

Svišť ? Jako ten fotograf, co je fotil, že koukal jako svišť?...vždyť kvalita fotografií hraničí s mateřskou školou. Blesk opět svým titulkem potvrdil pověst kvalitních „toaletních“ novin. Nedivím se, že poslední dobou jsou někteří čtenáři vydavatelství Ringier ČR okamžitě hospitalizování na ARU.

warumfernet ( 31. srpna 2009 13:00 )

Klídek soudruhu, ať tě neklepne.

jirkaplacek ( 30. srpna 2009 23:12 )

Chtěl bych být hIN nebo Kůl...! Tak mi někdo napište, prosím pěkně, kdo-co je ten svcišť, který tam nakonec zřejmě nebyl? Nechtěl bych být de-Bil.

zmat ( 30. srpna 2009 20:29 )

na rozdíl od redaktora Blesku jsem na této svatbě byl od začátku až do konce a znám i trochu její zákulisí. Mohu tedy zodpovědně prohlásit, že jediné co je v článku pravdivé je datum a fakt, že se pan Ivo Hlaváč ožernil.Ostatní slušně označím za smyšlenky. Jediné co mě potěšilo, je konstatování, že mě oblek dokonale padl, i když je koupen v konfekci.

123ester ( 30. srpna 2009 16:37 )

Zajímalo by mě když se tam s těma "vopičákama" od Blesku nikdo nebavil,kde vzali ty pravdivý info? Svatba byla úžasná,ženich je MLADÝ jako nevěsta a všecko bylo bomba.Závist je děsná vlastnost.Takže škoda pánové,že lžete lidem....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa