Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

VIDEO: Další důkaz o existenci yetiho natočen v polských Tatrách!

yeti
yeti  (Autor: YouTube.com)
Autor: INT, oj - 
29. srpna 2009
08:42

Piotr Kowalski (27) natočil obrovské, chlupaté stvoření, jak se prochází v polských Tatrách. Kráčící postava mu doslova vešla do záběru, když chtěl na video zachytit horskou kozu. Pověsti o yetim v této oblasti kolují už po staletí, ale tohle je poprvé, kdy ho někdo dokázal natočit.

„Viděl sem obrovského lidoopa, jak se schovává za kameny. Když jsem ho zpatřil bylo to jako zásah bleskem. Nikdy jsem nevěřil na pověsti o yetim, ale teď už ano!“ říká pan Kowalski.

Nadace Nautilus, která se zabývá podobnými, dosud nevysvětlenými jevy, nyní film zkoumá. „Na videu se objevuje něco, co se pohybuje po dvou nohách a je větší než člověk, ale protože se kamera příliš klepe, je těžké říct, co to vlastně je. Musíme se tam podívat a pokusit se najít nějaké stopy, pokud ale v kamenité zemi vůbec nějaké jsou,“ říká prezident nadace Robert Bernatowicz.

V poslední době se s podivnými bytostmi roztrhl pytel. Je to jen pár dnů, co se vědcům dostal do rukou tvor, u kterého nedokázali najít žádnou DNA. Mimozemšťan? Čtěte!

Nafotili jste něco NEZNÁMÉHO a ZÁHADNÉHO? Nebo máte dokonce video? Kruhy v obilí, UFO, duchy? Posílejte své příspěvky pod názvem UFO na online@blesk.cz Ty skutečné nejlepší odměníme!

hmail ( 31. srpna 2009 08:00 )

Tohle přece není Yetti, to je jeho brácha...

lika ( 30. srpna 2009 10:46 )

jj, chudáček bezďáček, místo klidu mu tam teď polezou davy

spoon ( 30. srpna 2009 10:25 )

cos jest tu nie tak, nema Yettiego!!!

jack08 ( 29. srpna 2009 22:48 )

je to Jety, ale pěkně sjetý

mouse ( 29. srpna 2009 18:47 )

člověka v mikině s kapucí jak něco hledá, asi mu vypadl mobil. Ale hlavně že pán teď věří na Yettiho

Zobrazit celou diskusi