„Vina je vždy na obou stranách,“ dodala Kristina. Ta byla slavnější a také vydělávala mnohem víc než její manžel. Rozvod už je na spadnutí.

Rostoucí popularita a přibývající práce si vybraly ve vztahu Kristiny svoji daň. „V práci jsem byla opravdu hodně,“ připouští Kristina. „Manželku často vídám jen v televizi,“ stěžoval si Alan v době, kdy spolu ještě žili jako pár.

Alan se v té době začal objevovat sám na různých večírcích, protože Kristina běhala mezi televizí a divadly, kde zároveň tančila a dělala choreografii. „To, že ho v podstatě živila, se Kristina snažila překousnout, ale Alanovy zhrzené postoje, kdy žárlil na její úspěch, už ne,“ shodují se kolegové z divadla.

386639:gallery:true:true

S Alanem se Kristina poznala před čtyřmi lety na zkouškách muzikálu Tři mušketýři. V té době také ukončila sedmiletý vztah s hercem a zpěvákem Romanem Vojtkem. Před dvěma roky se vzali na zámečku v Průhonicích. Alan, který je už jednou rozvedený, si kvůli svatbě nechal změnit na matrice své občanské jméno Rudolf Nasadil na Alan Bastien, které dřív používal jako umělecký pseudonym.

Ani světové jméno mu ovšem ke slávě nepomohlo. Naopak Kristina byla stále slavnější. Především díky ní si mohli pořídit luxusní byt v novostavbě na okraji Prahy. O dělení majetku nechce zatím Kristina mluvit, dala si teď čas na to, aby se z rozchodu vzpamatovala. „Nikdo se nevdává s tím, že se bude rozvádět. Samozřejmě jsem smutná, že to takhle dopadlo,“ řekla Blesku.

386638:gallery:true:true