Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

VOLBY 2009: Mirek Topolánek musí nosit masku kvůli ochraně!

Mirek Topolánek je muž s maskou
Mirek Topolánek je muž s maskou  (Autor: Facebook.com)
28. srpna 2009
16:07

VIDEO: Předseda ODS Mirek Topolánek na svém profilu na serveru Facebook reagoval na spekulace o tom, kdo stojí za jeho napadením na koupališti v jihomoravských Hustopečích. Poradci mu prý poradili, aby nosil hokejovou masku kvůli ochraně!

V krátkém videu vystupuje s helmou hokejového brankáře a tvrdí, že mu poradci doporučili, aby ji nosil, když si na sebe objednává útoky.

"Možná, že mě nepoznáváte, jsem muž s maskou," říká Topolánek na terase v sídle volebního štábu ODS na pražské Pankráci. "Vzhledem k tomu, že si na sebe objednávám útoky, tak mi nařídili nosit tuhle masku. I muži mají mít svou ochranu," doplňuje.

386539:gallery:true:true

Na Topolánka minulý týden během kampaně v Jihomoravském kraji házeli čtyři muži kameny a způsobili mu tržné zranění na čele. Údajní pachatelé se přihlásili policii a tvrdili, že po šéfovi ODS házeli pouze vejce. Navíc uvedli, že si u nich útok na Topolánka objednal někdo z jeho spolupracovníků. ODS takové obvinění označila za absurdní.

gottowka ( 29. srpna 2009 21:24 )

Nestačím zírat čeho všeho je Topolánek schopen, on snad tím kamenem dostal do palice opravdu.

jity ( 29. srpna 2009 11:16 )

Nejen,že ho volili a ještě budou volit. Prostě dej blbcům rozum.Oni ti blbci z toho také mají, budou mít z velkých příjmů malé daně, lidi mohou propouštět bez důvodu a ještě mafiánské praktiky.

johanka ( 28. srpna 2009 19:25 )

Normálnímu člověku zůstává rozum stát nad tím, kdo všechno může zastávat funkci premiera...... Bože, do čeho jsi duši dal.....

zdendan ( 28. srpna 2009 18:15 )

teď potvrdil to,že je opravdu tupý hovado a je nepochopitelné že je tolik retardů,kteří ho volí!!

palko1961 ( 28. srpna 2009 16:48 )

Nechapu jak takovy imbecil mohl byt nekdy premierem CR.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa