Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Fotili jsme čtrnáctiletou striptérku Terezu

Autor: Helena Lacinová - 
28. srpna 2009
06:23

Školačka Tereza (14) se stala tváří Kamencového jezera. Zajistilo jí to skandální vítězství v soutěži krásy Miss bikiny. Před rozjetým publikem nezletilá školačka odhodila vršek plavek a návštěvníci ji zvolili královnou.

Pořadatelé dostáli svému slibu a včera ji fotograf areálu fotil na propagační materiály. Blesk byl u Terčina debutu.

Přišla v doprovodu trochu ostýchavé maminky Jitky (35). „Radost z toho jejího svléknutí nemám, ale vzít nazpátek se to nedá,“ pokrčila rameny. „Věřím tomu, že se nechala strhnout. Normálně by to neudělala,“ mínila matka. A strhnout se nehala porádně. Podívejte se!

A Tereza jí včera dala neplánovaně za pravdu. Odmítla se fotit v tričku bez podprsenky, když fotograf vyžadoval, aby sundala plavky zpod trička. „No to ne. Jak budu vypadat,“ čertila se nelíčeně Tereza a běžela si vzít do úkrytu podprsenku. A svých pět minut slávy si užívala. Doufá, že nebudou poslední.

Za pár dní ji čeká devátá třída a pak rozhodování, kam dál. Chtěla by dál studovat a možná by chtěla být i modelkou. Kontroverzní vítězství Miss bikiny bere s puberťáckým nadhledem.

Zveřejnění fotografií nahé čtrnáctileté dívky na webu diskotéky, na které upozornil Blesk, policie prověřuje. Zjišťuje, zda se někdo nedopustil trestného činu. Daly k tomu podnět sociální pracovnice chomutovského magistrátu. Ty se rovněž chystají promluvit Terezině matce do duše za to, že pustila čtrnáctiletou dívku v noci na diskotéku a ta se tam pak svlékala. Zatím za ní nikdo nebyl.

A na školačku Terezu prý čeká kázání příští týden ve škole. Slíbila ho ředitelka.378104:gallery:true:true

anngelinka ( 28. srpna 2009 15:25 )

...se stala MISS Kamenčáku? Bože! Aspoň ty špeky mohla schovat do jednodílných plavek Kam se dopracujem, když čtrnáctky ukazujou prsa po diskotékách?!?

kofila ( 28. srpna 2009 13:40 )

Chomutov

paila ( 28. srpna 2009 13:16 )

CV má být co? Pod tou zkratkou si lze vybavit ledaco.

kofila ( 28. srpna 2009 13:07 )

I kdyby byla pravda, že tu rodinu znáš, tak jak víš, že berou rodinné přídavky??? Bla bla bla

paila ( 28. srpna 2009 12:28 )

mysulinda, jak prosím tě zrovny ty víš, že berou příspěvky??? Jsi snad jejich sociální pracovnice?

Zobrazit celou diskusi