Diváky čeká mj. 52 metrů dlouhé a 19 metrů vysoké pódium či 7 velkoplošných ledkových obrazovek. Připravují show, kterou strčí do kapsy i Madonnu! Čtěte!

Koncert, který proběhne 12. září, bude velkolepou oslavou dvacetileté existence kapely. Na playlistu je 36 pecek, které zaznamenávají průřez největšími hity od prvního alba do současnosti. „Už máme prodaných přes 40 tisíc lístků, ale stále jich je dost,“ ujišťuje zájemce Havlíček. Podle informací Blesku by měla být maximální kapacita areálu až sedmdesát tisíc diváků. „Pink Floyd měli 110 tisíc diváků, ale tak velký areál už v Praze neexistuje. I tak byl těžký výběr místa koncertu. Chodov, kde hrála zpěvačka Madonna, má sice lepší dopravní dostupnost, ale je to bývalé smetiště a nevypadá to tam dobře (Přesvědčte se sami). Na Vypichu u obory Hvězda je krásné prostředí a fanoušci se snad se složitější dopravou smíří,“ věří manažer.

Na louce na Vypichu se už začlo stavět
Autor: Blesk - David Malík a Jiří Hadač

Na louce na Vypichu se už začlo stavět

Koncert Kabátu bude snímat 24 nejkvalitnějších kamer, příští podzim by mělo vyjít DVD. Na řadové desce kapela ještě pracuje, datum jejího vydání je dosud v jednání. „V tuto chvíli existuje muzika, ale ještě chybí nějaké texty. Do koncertu je Milan Špalek určitě nestihne napsat. Uvidíme, jaká nálada bude poté,“ uzavřel.