Kdo je vlastně Jiří X. Doležal? Proč je zajímavé, že se žení? Kdo je krásná Alex? A proč si ho bere? Jak je to oba změní? Všechny tyhle otázky odkryje experimentální reality show ze života tohoto pozoruhodného páru.

Reality show Jiřího X. Doležala bude trvat do jeho svatby, která se koná 14. září. Do té doby čtenářům naservíruje veškeré podrobnosti z příprav a nechá do nich promluvit i samotný národ, který mu zřejmě vybere boty, oblek i barvu kravaty. Sledujte Blesk.cz každou středu!

VIDEOKAPITOLA Č. 2: ŽÁRLIVOST

VIDEOKAPITOLA Č.1: Feťákův guláš podle JXD

Romantický polibek
Autor: Foto pro Blesk - Jan Šibík (Reflex)

Kdo je JXD?

Svérázný reportér časopisu Reflex, neoficiální český ombudsman lehkých drog a proslulý zastánce legalizace marihuany. Proslul odvážnými kousky - nechal se připoutat policejními pouty k budově agrární komory na protest proti stávkujícím zemědělcům nebo se snažil dostat do dětského domova Klokánek. Sociálním pracovníkům tvrdil, že je týrané dvanáctileté dítě a potřebuje pomoc.

Kdo je Alex?

Alex je studentka pátého ročníku psychologie, v den svatby (za 4 týdny) jí bude pětadvacet. Na internetu si vede erotický deník. -Alex otevřela svůj erotický deník: Doležal mě orálně uspokojil i při menstruaci-

Jak se potkali?

JXD před časem objevil na webu internetové deníky dvou vysokoškolských studentek, Alex a Evy, které bez zábran a předsudků popisovaly své soužití s muži. Doležal o nich napsal článek, který vzbudil velký ohlas, a slečny kvůli němu málem vyhodili ze školy. A tak se JXD zamiloval do Alex a ona do něj. A nejen to! Šťastný pár se rozhodl uzavřít 14. září sňatek a svěřit se čtenářům s tím, jak v této chvíli vypadá soužití na první pohled nesourodého páru.

Fotogalerie
10 fotografií